De zomeruitverkoop eindigt binnenkort!

Profiteer van tot 25% korting op je nieuwe modulaire droombank in onze zomeruitverkoop.

Verwijderbare en wasbare banktreinen - hoe werkt het?

Abnehmbare und waschbare Sofabezüge - wie funktioniert das? - Livom

Verwijderbare en wasbare banktreinen

Velen kennen het probleem, de banktreinen zien er vies uit, maar het met de hand verwijderen van de vlekken is vaak te vervelend en tijdig.

Met onze verwijderbare en wasbare banktreinen uit Livom, is dit nu tot het verleden.

Ongeacht of uw kinderen stiekem hun chocoladevingers op de achterkant hebben afgeveegd, uw kat die liever op de bank slapen of uw partner is sterke allergiepatiënten.

De Livom -bank perfect voor de kinder- en jeugdkamer

De Livom banken zijn perfect voor de kinderkamer. We bieden verschillende kleuren en modules die volgens uw wensen in de kinderkamer kunnen worden geïntegreerd. Veel van onze banken bieden een slaapfunctie, zodat spontane overnachtgasten comfortabel kunnen slapen.

De bankkussens kunnen zonder veel moeite worden verwijderd, misschien zullen het kasteel van een ridder, een diefstal of een trampoline binnenkort uit de bank komen? Er zijn geen grenzen aan de creativiteit van uw kind. En als er iets misgaat, kunnen de deksels volledig worden verwijderd en gewassen door een eenvoudig klimsysteem. De kinderen kunnen u op jonge leeftijd helpen. Dit bevordert onafhankelijkheid.
Het volgende avontuur komt niet lang in.

Wasbare bankafdekkingen



Maar onze banken maken ook een goede indruk in de jeugdkamer. Met eenvoudig ontwerp kunt u de ruimte van uw tiener upgraden zonder te veel ruimte te nemen. Ook hier kan worden gezegd: overnacht gasten. Met slechts een paar eenvoudige stappen wordt de bank een comfortabele slaap.


Is de favoriete kleur van uw kind veranderd? Koop vervolgens eenvoudig geschikte covers in de nieuwe favoriete kleur. U hoeft de omgeving (en uw portemonnee) niet onnodig te spannen en u de moeite te geven om een ​​complete nieuwe bank te kopen.

Het hout dat we gebruiken voor onze banken is gecertificeerd FSC en wordt duurzaam gegroeid.

Onze stoffen zijn OEKO-Tex Standard 100-gecertificeerd, wat betekent dat er geen carcinogene kleurstoffen in ons textiel zijn.

Wasbare covers - perfect voor patiënten met allergie

Mensen met allergieën zijn niet eenvoudig. Constant niezen, hoesten en waterige ogen verstoren een gezellige ronde met vrienden. Bovendien verbruikt het de krachten en leidt het snel tot vermoeidheid en vermoeidheid.

Met onze wasbare banktreinen kunt u dit tegengaan. Stofmijten en stuifmeel worden in een mum van tijd uit de dekens gewassen en de avond kan beginnen.

Bent u op zoek naar een allergie -vriendelijk bankbed? Ontspannende slaap is uiterst belangrijk. Als we niet genoeg slapen, beïnvloedt dit het volledige lichaam. Hartslag en bloeddruk stijgen, het goede humeur zinkt. Bovendien neemt ons langetermijngeheugen en de aandachtsspanne af. We doen taken die onbetrouwbaarder en onnauwkeuriger zijn.

Voor een ontspannen slaap voor allergiepatiënten raden we aan om de covers een of twee keer per week te wassen. Dus de allergie staat niet langer in de weg.

Idealiter geschikt voor dierenliefhebbers

Heeft je kat haar klauwen op de sofa -pees opnieuw aangescherpt in plaats van op de krasboom? Springt uw hond in plassen en vervolgens op uw favoriete bankkussen? Eet je Budgie liever de granen uit je hand terwijl je een boek leest?



Dieren maken vuil, dat is geen geheim. Conventionele banken zijn niet zo gemakkelijk schoon te maken. Jours probeert u de vlekken te verwijderen met huismiddeltjes en chemische bommen uit de drogisterij, vaak zonder succes. Veel eigenaren van dieren kopen dan goedkopere banken en zodra het huisdier echt stoom heeft afgewezen, een nieuwe. Dit is slecht voor het account en voor ecologische voetafdruk. De gemiddelde Duitser produceert 200 kg co₂ per jaar door textiel te kopen. Het zou leuk zijn als we dit nummer zouden kunnen verlagen.

Heeft uw kat het bankkussen voor een muis gehouden en in gaten gebeten? Bestel vervolgens precies de dekking die u nodig hebt en help de co₂ -excessen te verminderen zonder te hoeven doen zonder een stijlvol huis.

De interesse in verwisselbare en wasbare banktreinen neemt toe

Meer en meer mensen zijn geïnteresseerd in duurzaamheid. Ze zijn zich bewust van het milieu en hebben hun neus volledig van het weggeruimde bedrijf. Korte tijd geleden werden eenrichtingsrollen genomen om dierlijk haar uit de bank te verwijderen. Het ecologische evenwicht van de rollen is slecht. Het plastic is zelden gemaakt van gerecyclede materialen, de lijm is niet veganistisch en vol met verontreinigende stoffen. 

 


U kunt onze banktreinen in een mum van tijd verwijderen en in elke conventionele machine wassen. U kunt elk wasmiddel gebruiken dat u leuk vindt. Dus je weet precies wat er later op het textiel is. Er is dus geen twijfel of er verontreinigende stoffen in het textiel zitten.

 

Wat zijn er en hoe verschilt u?

Wij bieden u drie verschillende soorten stof: Vellare, Mollia en Cotton.

Het type stoffen Vellare biedt u het voordeel dat het extreem moeilijk is. Het is nauw verweven zodat het haar en de dieren van haar en dieren op het oppervlak blijven en niet in het weefsel doordringen. Veiligheidsbonus: de stof is vlamvertragend en biedt u, uw familie en uw vrienden.

Onze Mollia -stoffen zijn zacht en nogal fluweelachtig. Omdat de stof in de rij is geweven, kunnen veel plekken al worden gereinigd met een vochtige doek of huishoudelijke doek. Deze stof zegt ook vervelend haar. Vanwege de strakke stof vindt het haar het moeilijk om zijn weg te vinden en op het oppervlak te blijven. Zelfs klauwen of tanden hebben geen kans in de Mollia -stof.

We bieden je ook katoenen banktreinen. Je weet al hoe katoen op de huid voelt. De mode -industrie is al eeuwen enthousiast over deze harde stof. Katoen is uitstekend om te reinigen, absorbeer je favoriete wasmiddel geuren voor een lange tijd en is ook moeilijk te ontsnappen. En deze stof is ook geschikt voor uw huishouden met dieren.

Tips voor het handhaven van afneembare banktreinen

Onze banktreinen zijn erg robuust, je kunt niet veel verkeerd doen. Maar zodat u zo lang mogelijk iets van onze producten hebt, hebben we hier een paar tips voor u:

Het juiste wasmachine -programma

Als de hoes slechts enigszins vies is, kunt u deze al op 20-30 graden wassen, met een zuiver geweten. Lichte vlekken zoals yoghurt of stof kunnen op 20 graden worden verwijderd en het materiaal is niet te veel gebruikt. Als de stof zwaar vies is, kunt u deze op 30 graden wassen. Dit doodt bijna alle bacteriën en zorgt dus voor wat extra netheid in uw huis.

Als de stof alleen ongemakkelijk ruikt, bijvoorbeeld na de rook van een sigaret, kan deze worden gewassen uit 20 graden. Dit programma wordt ook aanbevolen om de omgeving niet onnodig te belasten.

Hoe vaak moet ik de dekens wassen?

Dat is volledig naar eigen goeddunken. Voor allergiepatiënten is het raadzaam om de covers eenmaal per week te wassen. Zelfs als mensen in uw huishouden wonen met een gevoelig immuunsysteem, kunt u de dekens vaker wassen om onnodige risico's te nemen.


Heeft u nog andere vragen over onze producten? Kijk in onze FAQ, als u daar geen antwoord vindt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

We kijken ernaar uit om u persoonlijk te adviseren en uw wensen en zorgen te verduidelijken.


De zomeruitverkoop eindigt binnenkort!

Profiteer van tot 25% korting op je nieuwe modulaire droombank in onze zomeruitverkoop.