Betaalmethoden

SEPA

Bij de SEPA-betaalmethode ontvang je de betaalgegevens per e-mail. Zodra we het bedrag hebben ontvangen, wordt de bestelling verwerkt.

Kopen op rekening

Bij de betaalmethode kopen op rekening ontvang je na het afronden van de bestelling de factuur per e-mail van onze servicepartner Klarna. Deze factuur heeft een betalingstermijn van 30 dagen. 

Aankoop op afbetaling

Als je kiest voor flexibele koop op afbetaling bij Klarna, kun je de factuur in je eigen tempo betalen. Alle bestellingen waarvoor je kiest voor flexibele koop op afbetaling worden geïncasseerd op een maandelijkse afrekening. Deze wordt altijd in het midden van de maand verstuurd. Als je voor het eerst gebruik maakt van de betaalmethode koop op afbetaling, stuurt Klarna je de eerste factuur in de volgende maand.

De algemene voorwaarden van Klarna voor kopen op afbetaling vind je hier.

Meteen betalen met Klarna

Sofortüberweisung is een directe bankoverschrijving die werkt met je online bankgegevens. Het wordt verwerkt via het beveiligde Klarna-platform.

Creditcard (Mastercard, Visa, American Express)

Creditcard is een handige, snelle en veilige betaalmethode. Je bestelling wordt direct na autorisatie door de kaartprovider verwerkt. MasterCard Secure Code TM en Verified by Visa zorgen voor extra veiligheid bij het betalen met een creditcard door je persoonlijke wachtwoord in te voeren. We accepteren alle gangbare creditcards.

Paypal

Je betaalt de goederen met je PayPal-account.