De herfstverkoop eindigt binnenkort!

Profiteer van onze herfstverkoop van maximaal 25% aan uw nieuwe modulaire droombank.

NUBUCLEDER: Hoe houd ik mijn bank goed gemaakt van nuusleer?

Nubukleder: Wie pflege ich mein Sofa aus Nubukleder richtig?

Nubucleder is een hoogwaardig en populair materiaal voor banken en andere gestoffeerde meubels. Het heeft een fijn, fluweelachtig oppervlak dat het een nobele uitstraling geeft. Maar hoe behoudt u nucuced leer goed om uw schoonheid en duurzaamheid te behouden? In dit artikel geven we u waardevolle tips en trucs voor de juiste verzorging van uw bank gemaakt van nubuclediger.

Wat is Nubucleder?

Voordat we onszelf wijden aan het onderhoud van nubucelleer, kijken we naar het materiaal zelf. In tegenstelling tot het suede, wordt de met littekens van het leer gebruikt op het nubucelleer, waardoor het stabieler en duurzamer wordt.

De speciale kenmerken van Nubucleder

Nubucleder wordt gekenmerkt door zijn fijne en mat oppervlak, wat het een luxueuze en elegante uitstraling geeft. Het voelt aangenaam zacht aan en is nog steeds duurzaam. Vanwege de lichte achterstallingen van het leer is nubuclediger ook gevoeliger voor vuil en vlekken. Het is daarom bijzonder belangrijk om regelmatige zorg te behouden om de schoonheid van de bank te verkrijgen van geteisterd leer.

Ontdek ons ​​assortiment modulaire banken gemaakt van nubucleder:

Verschillen tussen de nubucledder en andere soorten leer

Nubucelleer verschilt van andere soorten leer, zoals glad leer of suede, door zijn speciale oppervlaktestructuur. Hoewel glad leer een glad en gepolijst oppervlak heeft en suede een ruw en onaangenaam oppervlak heeft, heeft nubucelleer dit fijne, mat oppervlak. Het is dus belangrijk om te reageren op de behoeften van nubuclediger om het goed te behouden.

De juiste zorg voor nuuwe leer

Om uw bank van nubucled leer goed te onderhouden, is het belangrijk om regelmatige reinigings- en zorgroutine uit te voeren. Hier zijn enkele belangrijke aspecten die u zou moeten overwegen:

Nubucleding schoonmaken

Voordat u begint met het reinigen, is het raadzaam om de bank te borstelen met een zachte borstel om losse vervuiling en stof te verwijderen. Gebruik indien mogelijk een borstel met zachte haren om het leer niet te beschadigen. Dan kunt u beginnen met de daadwerkelijke reiniging:

  • Vermijd het gebruik van water of reinigingsmiddelen omdat ze het nubucled leer kunnen beschadigen.
  • In plaats daarvan kunt u speciale getuige schoonmaakmiddelen gebruiken. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor het reinigen en onderhouden van nubuclers en helpen om vlekken en vuil te verwijderen.
  • Breng het reinigingsmiddel aan op een zachte, schone doek en wrijf voorzichtig over het nubucle leer. Zorg ervoor dat je het leer niet te veel wrijft om schade te voorkomen.
  • Nadat u het reinigingsmiddel hebt aangebracht, laat de Nubucel leer goed drogen. Vermijd de directe warmtebron zoals haardroger of verwarming, omdat ze het leer kunnen uitdrogen.

Zorgproducten voor nuuwe leerleerd

Om de schoonheid van uw bank te krijgen van Nubucleder, moet u regelmatig speciale zorgproducten gebruiken. Deze helpen om het leer glad te houden en te beschermen tegen vuil en vlekken. Hier zijn enkele belangrijke punten die u moet overwegen:

  • Gebruik geen conventionele lederen zorgproducten omdat ze zijn ontworpen voor glad leer en het nubucelleer kunnen beschadigen.
  • In plaats daarvan moet u speciale lederen zorgproducten gebruiken. Deze zijn afgestemd op de behoeften van nubucleder en helpen het leer te beschermen en te onderhouden.
  • Breng het zorgproduct dun en gelijkmatig aan op het nuubucelleer en laat het goed intrekken. Verwijder overtollig zorgproduct met een zachte doek.
  • Draag deze verpleegroutine regelmatig door om het nubucel leer optimaal te beschermen en de duurzaamheid ervan te vergroten.

Tips voor het vermijden van schade aan NuBucleder

Naast regelmatige reiniging en zorg, zijn er nog een paar tips die u kunnen helpen schade aan uw bank te voorkomen door Nubucleder:

  • Vermijd direct zonlicht op het nubucelleer, omdat dit kan leiden tot het bleken van de kleur. Plaats daarom uw bank op een plaats die wordt beschermd tegen direct zonlicht.
  • Vermijd het morsen van vloeistoffen op het nubuceerde leer. Als er nog iets wordt gemorst, veeg het dan voorzichtig af met een schone doek. Vermijd wrijven om te voorkomen dat de vloeistof in het leer doordringt.
  • Plaats uw bank niet overmatige druk of zware belasting, omdat dit kan leiden tot schade aan het Nubu -leer. Wees bijzonder voorzichtig als u omgaat met scherpe objecten.

Frequente fouten bij het handhaven van nubuceerd leer

Ondanks alle inspanningen kunnen er soms fouten zijn in de hoede van Nubucley. Deze fouten kunnen leiden tot schade aan het leer en de levensduur van de bank verkorten. Hier zijn enkele veel voorkomende fouten die moeten worden vermeden:

False schoonmaakagent

Het gebruik van valse reinigingsmiddelen kan het lederen van de nubucel beschadigen. Vermijd dus het gebruik van water of conventionele leerreinigers. Gebruik in plaats daarvan speciale getypeerde reinigingsmiddelen die zijn ontwikkeld voor het reinigen en onderhouden van getrokken leer.

Overmatig gebruik van zorgproducten

Meer is niet altijd beter. Het gefeliceerde leer kan het buitensporige gebruik van zorgproducten overwinnen en leiden tot een lelijke vetglans. Breng dus altijd dun en gelijkmatig zorgproducten aan en verwijder het overtollig product met een zachte doek.

Verwaardering van regelmatige zorg

Nubucelleer heeft regelmatige zorg nodig om zijn schoonheid en duurzaamheid te behouden. Verwaarloos het reinigen en onderhoud van uw bank niet van Nubucleder. Voer regelmatig de reinigings- en zorgmethoden door om het leer in de beste staat te houden.

Verhoog de levensduur van Nubucleder

Rond de Levensduur van uw banken Naast regelmatig schoonmaken en onderhoud, moet u nog een paar stappen nemen van het lederen van nubucel:

Bescherming tegen direct zonlicht

Plaats uw bank op een plaats die wordt beschermd tegen direct zonlicht. Zonlicht kan het nuubucle leer bleken en zijn kleur veranderen. Gebruik indien nodig gordijnen of verblindbeveiliging om het leer tegen UV -stralen te beschermen.

Regelmatige zorg en schoonmaken

Naast het gewone schoonmaak Mocht u ook regelmatig uw nubucled -bank onderhouden. Gebruik speciale getypeerde zorgproducten om het leer glad te houden en te beschermen tegen vuil. Voer deze verpleegroutine regelmatig uit om de schoonheid en duurzaamheid van het Nubu -leer te behouden.

Professionele schoonmaak en zorg

Soms is het raadzaam om de nubucled -bank te laten behandelen door een professionele schoonmaak- en verpleegkundige service. Deze experts hebben de nodige knowhow en de benodigde apparaten om de nubucleding optimaal schoon te maken en te onderhouden. Professionele schoonmaak en zorg kan Levensduur van uw banken Verhoog en herstel de schoonheid ervan.

Als u deze tips volgt voor de juiste verzorging van uw bank van Nubucleder, kunt u er zeker van zijn dat u lang van het leer zult genieten. Geniet van de luxueuze en elegante uitstraling van Nubucled en houd je bank in de beste staat!


De herfstverkoop eindigt binnenkort!

Profiteer van onze herfstverkoop van maximaal 25% aan uw nieuwe modulaire droombank.