De herfstverkoop eindigt binnenkort!

Profiteer van onze herfstverkoop van maximaal 25% aan uw nieuwe modulaire droombank.

Welke ophanging is het beste met de bank?

Welche Federung ist beim Sofa am besten?

Die op zoek zijn naar een nieuwe bank wordt snel gerealiseerd dat er een enorme selectie is. Een belangrijke beslissing is de keuze van de opschorting. Er zijn hier verschillende typen om uit te kiezen die alle voor- en nadelen hebben. In dit artikel leert u welke opschorting het beste is met de bank en waar u op moet letten bij het kiezen.

De verschillende soorten suspensies

Er zijn verschillende soorten ophanging voor banken. Elke soort heeft zijn eigen voor- en nadelen. Hier stellen we u voor aan de belangrijkste schorsingen.

Nosag -ophanging

Nosag suspensie is een goedkope variant en wordt vaak gebruikt voor goedkopere modellen. De suspensie bestaat uit een lange metalen veer die opgesteld is in asvorm. De ophanging is robuust en duurzaam, maar zitcomfort is niet bijzonder hoog. Bovendien kunnen drukpunten zich vormen tijdens het zitten, omdat de druk niet gelijkmatig wordt verdeeld. Dit hangt echter af van de kwaliteit van de veer en kan sterk verschillen, afhankelijk van de fabrikant. 

Nosag -ophanging is vooral geschikt voor mensen die graag een ietwat moeilijker zitgevoel hebben. Deze ophanging kan ook een goede keuze zijn voor kamers of appartementen.

Pocket Spring Core

De pocket veer kern bestaat uit individuele metalen veren, die afzonderlijk in zakken worden genaaid. De veren zijn verbonden en bieden daarom even zitcomfort. De pocketveerophanging is robuust en duurzaam en biedt een goed zitcomfort. Deze variant is echter ook iets duurder dan andere suspensies.

De Pocket Spring Core is een goede keuze voor mensen die zelfs het comfort van zitplaatsen waarderen en bereid zijn om wat meer geld uit te geven. Deze ophanging kan ook een goede keuze zijn voor mensen met rugproblemen omdat het goede ondersteuning biedt.

Naar onze banken met pocket veer kern:

Bonell Spring Core

De Bonell Spring Core Suspension bestaat uit verschillende metalen veren, die allemaal zijn verbonden. De ophanging is erg robuust en duurzaam. Zitcomfort is echter iets lager dan met andere suspensies. De verbinding van de veren kan ook leiden tot ongelijke drukverdelingen.

De Spring Core Suspension is een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een robuuste en duurzame vering en geen probleem hebben met een iets moeilijker zittend gevoel. Deze ophanging kan ook een goede keuze zijn voor kamers of appartementen.

koude schuim

Koud schuim is een moderne variant van de bekleding en wordt vaak gebruikt samen met andere suspensietypen. Koud schuim biedt een zeer goed zitcomfort en past zich aan het lichaam aan. Koude schuimpads zijn ook erg duurzaam en robuust.

De vulling met koud schuim is een goede keuze voor mensen die een hoge zitplaatsen waarderen en bereid zijn om wat meer geld uit te geven. Deze bekleding kan ook een goede keuze zijn voor mensen met rugproblemen omdat het goede ondersteuning biedt.

latex

Latex is een andere moderne bekledingsvariant. Latex -pads zijn zeer duurzaam en robuust en bieden een hoog zitcomfort. Latex is echter gevoelig voor vocht en warmte en vereist regelmatig zorg.

Latex -vulling is een goede keuze voor mensen die het comfort van hoge zitplaatsen waarderen en bereid zijn om wat meer geld uit te geven. Deze bekleding kan ook een goede keuze zijn voor mensen met rugproblemen omdat het goede ondersteuning biedt. Het is echter belangrijk om de bekleding regelmatig te behouden om de duurzaamheid ervan te waarborgen.

Voor- en nadelen van de verschillende suspensies

Elke schorsing biedt voor- en nadelen. Welke ophanging is de beste keuze, hangt af van persoonlijke voorkeuren. Hier contrasteren we de voor- en nadelen van de verschillende suspensies.

Nosag -ophanging

Nosag Suspension is een populaire keuze aan gestoffeerde meubels. Het bestaat uit een veersysteem met stalen as dat aan een frame is bevestigd. De schorsing is robuust en duurzaam en daarom zeer budget -vriendelijk. 

Voordelen: Robuust en duurzaam, budget -vriendelijk

Nadelen: Het zitcomfort van het tandwiel, de vorming van de drukpunt

Pocket Spring Core

De pocketveerophanging bestaat uit individuele veren die in stoffen zakken zijn genaaid. Deze zakken zijn verbonden en vormen dus een stabiele eenheid. De ophanging biedt een goed zitcomfort en is robuust en duurzaam. Het is echter iets duurder dan de nosagophanging en de drukverdeling kan ongelijk zijn.

Voordelen: Goed zitcomfort, robuust en duurzaam

Nadelen: Een beetje duurder, drukverdeling kan ongelijk zijn

Bonell Spring Core

De Bonell Spring Core Suspension bestaat uit een springdraad die in een golfvormige vorm wordt gebracht. Deze veren zijn verbonden en vormen dus een stabiele eenheid. De ophanging is robuust en duurzaam, maar biedt alleen een laag zitcomfort. Ook hier kan de drukverdeling ongelijk zijn.

Voordelen: Robuust en duurzaam

Nadelen: Laag zitcomfort, drukverdeling kan ongelijk zijn

koude schuim

De koude schuimvering bestaat uit een schuim dat in vorm wordt gesneden. Het schuim is duurzaam en robuust en biedt een zeer goed zitcomfort. Deze ophanging is echter iets duurder dan de andere suspensies.

Voordelen: Zeer goed zitcomfort, duurzaam en robuust

Nadelen: Kost meer dan een paar andere soorten bekleding

latex

De latex -ophanging bestaat uit een latexlaag die in vorm wordt gesneden. Deze ophanging biedt een hoog zitplaat comfort en is duurzaam en robuust. Het is echter gevoelig voor vocht en warmte.

Voordelen: Hoog zitcomfort, duurzaam en robuust

Nadelen: Gevoelig voor vocht en warmte

Waar moet u op letten bij het kiezen van de schorsing?

De keuze van de opschorting hangt af van persoonlijke voorkeuren. Hier zijn enkele punten waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van:

Comfort en duurzaamheid

Het is belangrijk dat de ophanging een goed zitcomfort biedt en duurzaam is.

Om een ​​optimaal zitcomfort te garanderen, moet de ophanging worden aangepast aan het lichaamsgewicht en de voorkeurslaappositie. Mensen met een hoger lichaamsgewicht hebben meestal een stevige ophanging nodig om voldoende ondersteuning te krijgen. Voor mensen die graag op hun buik slapen, wordt een zachtere suspensie aanbevolen om de druk op de borst te verminderen.

De duurzaamheid van de suspensie hangt af van de kwaliteit van de materialen en verwerking. Een hoogwaardige ophanging kan vele jaren duren en biedt nog steeds een goed zitcomfort, zelfs na een lange levensduur.

Lichaamsgewicht en slaappositie

Afhankelijk van het lichaamsgewicht en het slapen of liggende positie, kan een andere ophanging een betere keuze zijn.

Een persoon met een hoger lichaamsgewicht vereist meestal een stevige ophanging om voldoende ondersteuning te krijgen. Voor mensen die graag op de maag liggen, wordt een zachtere suspensie aanbevolen om de druk op de borst te verminderen. Sleepers van de rug hebben een medium -proof suspensie nodig om optimale ondersteuning voor de wervelkolom te garanderen.

Allergieën en materiaalintoleranties

In het geval van allergieën of materiaalintoleranties moet er voorzichtig zijn om ervoor te zorgen dat de materialen geschikt zijn.

Mensen met allergieën of materiële intoleranties moeten aandacht besteden aan allergie -vriendelijke materialen, zoals ophanging met speciale referenties die mijten en andere allergenen afweren.

Prijs prestatie verhouding

Het is belangrijk dat de prijs-prestatieverhouding juist is.

De prijs voor ophanging kan sterk variëren, afhankelijk van de kwaliteit en apparatuur. Het is belangrijk om bank Om te kiezen met een ophanging die voldoet aan de persoonlijke vereisten en een goede prijs-prestatieverhouding biedt.

Over het algemeen zijn er verschillende schorsingen om uit te kiezen, elk met hun eigen voor- en nadelen. Door persoonlijke voorkeuren en behoeften te overwegen, comfortvereisten, lichaamsgewicht, slaappositie, materiële tolerantie en budgetvereisten De optimale bank Selecteer met de juiste ophanging. Het is het beste om de verschillende schorsingen in één te proberen Livom Showroom Om de juiste bank voor u te vinden. 


De herfstverkoop eindigt binnenkort!

Profiteer van onze herfstverkoop van maximaal 25% aan uw nieuwe modulaire droombank.