Toonzaal

Livom Keulen

Op de begane grond (winkelunit 19) van de Neumarkt Galerie Keulen hebben we de bank Harvey, Donna, Mike & Jessica tentoongesteld. Een afspraak maken is niet nodig - je kunt gewoon langskomen.

Adres:
Neumarkt Galerie Keulen
Neumarkt 2-4
50667 - Keulen

De showroom is tijdelijk gesloten vanaf 01.01.2024.

Hoe vind je ons

We nodigen je graag uit om alles te ontdekken en te ervaren en kijken ernaar uit om je te verwelkomen, je een vers kopje koffie te serveren en je bovenal van prachtige meubels te voorzien. ontwerp van goed materialen naar inspireren. In je eigen tempo.

Meer Livom showrooms

We staan altijd voor je klaar, of je nu liever thuis winkelt of ons bezoekt in een showroom.

Livom


Zitbanken kopen in Keulen: Ontdek modulaire en duurzame meubels in onze showroom

De bank neemt in veel huishoudens een speciale plaats in. Het is de plek waar mensen 's avonds samenzitten, praten over de ervaringen van de dag en plannen maken voor de toekomst. Daarom is het des te belangrijker om een bank te kopen die zowel gezellig is als genoeg ruimte biedt voor het hele gezin.

Om je te helpen de juiste bank voor jou te kiezen, nodigt Livom je van harte uit in zijn eigen showroom in Keulen. Hier vind je verschillende banklandschappen om met al je zintuigen te ervaren. Dus als je momenteel op zoek bent naar een nieuwe bank in Keulen, kijken we uit naar je bezoek.

Een bank kopen in Keulen: Wat je te wachten staat in de Livom showroom

Wil je een bank kopen in Keulen? Misschien heb je al concrete ideeën over hoe je nieuwe bank eruit moet zien, welke kleur het beste bij je woonruimte past en hoe groot het meubelstuk moet worden. Of misschien heb je nog geen concrete ideeën en wil je graag wat inspiratie opdoen. In beide gevallen moet je een persoonlijk bezoek brengen aan Livom.

In de showroom heb je de mogelijkheid om de prachtige ontwerpen van de banken in Keulen zelf te bekijken. Je kunt de materialen live ervaren, de hoezen aanraken of er gewoon op gaan zitten om ze uit te proberen. Zelfs als je al een meubel online in onze winkel hebt geconfigureerd, is het de moeite waard om de bank in de showroom in Keulen van dichtbij te bekijken. Geniet ter plekke van een kopje koffie en laat je persoonlijk adviseren door onze medewerkers. Ze laten je graag alle banken in de showroom in Keulen zien en demonstreren de functies tot in detail.

Livom tipAls de reis naar je nieuwe bank in Keulen te ver voor je is, maak dan gebruik van de handige optie voor een videogesprek.

Hier kun je een duurzame bank kopen in Keulen

Is duurzaamheid belangrijk voor je in je dagelijks leven? Dan ben je bij Livom aan het juiste adres als je een bank voor je huis in Keulen wilt kopen. Zowel online als ter plekke in onze bankenshowroom in Keulen kun je jezelf overtuigen van het duurzaamheidsconcept waarmee we elk meubelstuk vervaardigen. Livom maakt geen wegwerpproducten, maar favoriete meubels waar je lang plezier van moet hebben.

Je bank hoeft geen lange reis naar Keulen te maken. We maken elk product met de hand in Europa. Je koopt geen massaproducten, maar unieke stukken uit duurzame productie. We hanteren een holistische benadering van duurzaamheid, van materiaalkeuze tot levering. Als Livom een bank maakt voor klanten uit Keulen, zijn de volgende punten belangrijk:

 1. Duurzame materialen
  De bank, die later in je woonkamer in Keulen komt te staan, is gemaakt van duurzaam en FSC-gecertificeerd hout. De stoffen zijn ook gecertificeerd volgens OEKO-TEX® Standard 100.
 2. Productie met zonne-energie
  De meeste banken in de showroom in Keulen, die ook voor jouw huis worden gemaakt, worden geproduceerd met zonne-energie.
 3. Geen massaproductie
  De nieuwe bank wordt alleen op bestelling gemaakt voor onze klanten in Keulen en in heel Duitsland. Dit betekent dat we overproductie vermijden.
 4. Geavanceerde levering
  Als we je nieuwe bank in Keulen afleveren, rijden we geen onnodige afstanden. Een doordachte routeplanning bespaart niet alleen benzine, maar beschermt ook het milieu.

Tussen haakjesVoor elke bank die je in Keulen koopt, of natuurlijk overal in Duitsland, plant Livom twee nieuwe bomen via de organisatie OneTreePlanted.

Modulaire banken begeleiden je in elke situatie

Je kent de situatie vast wel: je gaat verhuizen naar een nieuwe flat, maar helaas past de grote bank niet in de nieuwe woonkamer in Keulen. In dit geval heb je weinig andere keuze dan de bank voor weinig geld te verkopen, weg te geven of uiteindelijk weg te gooien. Zelfs als je bank een rode wijnvlek heeft of je favoriete Minka er een dubieuze puinhoop van heeft gemaakt met krassen, wordt de bank uiteindelijk weggegooid na vergeefse pogingen om hem te redden.

Dit is precies wat Livom wil voorkomen met het modulaire ontwerp van haar banken, waarmee ze opnieuw een voorbeeld stelt op het gebied van duurzaamheid. Je kunt de kleur, de vorm en het formaat van je bank perfect aanpassen. Als je een aanbouw hebt, als je nieuwe woonruimte kleiner of groter is, kun je de afzonderlijke elementen gewoon herschikken in plaats van een nieuwe bank te kopen. De sofa past zich altijd aan uw persoonlijke woonsituatie aan - niet andersom. Bij kleine of grote ongelukken vervangt u gewoon de betreffende module of de hoes.

Vervang uw sofa niet, alleen de hoezen

Was je een paar jaar geleden ook zo enthousiast over het idee van een knalgele bank in je Keulse woonkamer? Als je genoeg hebt van de kleur, bestel dan gewoon een nieuwe hoes bij Livom in plaats van een nieuwe bank. Alle hoezen zijn wasbaar en vervangbaar - je krijgt dus een "nieuwe" bank voor heel weinig geld. Zelfs als de hoes al wat ouder is en de tekenen van de tijd vertoont, is het vervangen van de hoes het perfecte alternatief voor het vervangen van de bank.

Kom proefzitten in onze showroom in Keulen en geniet van comfortabele zitbanken.

Livom heeft nu in totaal tien showrooms in heel Duitsland geopend waar je je nieuwe bank kunt uitproberen. Hoe ziet de kleur eruit? Hoe voelt de stof aan? Laat je nieuwe bank gewoon ter plekke in Keulen op je inwerken. Je vindt onze showroom met de bankententoonstelling in Keulen op de begane grond van de Neumarkt Galerie. We hebben vijf verschillende banken voor je uitgestald:

 • Donna
 • Katrina
 • Mike
 • Jessica
 • Jenny

Je kunt gewoon zonder afspraak langskomen, rondkijken en advies krijgen.

We kijken uit naar je bezoek.