Sofa Konfigurator

Unser Sofa Konfigurator bietet dir die Möglichkeit, dein Traumsofa individuell anzupassen. Wähle aus einer Vielzahl von Stoffen, Farben und Designs, um den perfekten Look für dein Zuhause zu schaffen.

Wähle dein Sofa zum konfigurieren

Bankconfigurator - stel je droombank samen met Livom

De bank is een centraal en belangrijk element in een huis. Hij maakt een kamer compleet en nodigt uit om te blijven zitten. Het is een plek om tot rust te komen, voor filmavonden en vele uren die je samen met familie en vrienden doorbrengt. We stellen vaak hoge eisen aan onze Gestoffeerde meubels. Ze moeten niet alleen comfortabel zijn, bij de stijl van je huis passen en genoeg ruimte bieden voor gasten, ze moeten ook bestand zijn tegen hondenpoten en kinderhanden. En last but not least moeten ze er ook nog eens goed uitzien. Het is dus geen wonder dat steeds meer mensen zich wenden tot modulaire zitsets die snel kunnen worden aangepast en herschikt om aan de behoeften te voldoen.

Om ervoor te zorgen dat je bank aan al je eisen voldoet, kun je hem nu uitrusten met de Livom bankconfigurator aanpassen. Je droombank samenstellen was nog nooit zo flexibel. Of je nu een L-vormige bank wilt, een grote leefruimte, strakke lijnen of een trapeziumvorm - alles is mogelijk in onze bankconfigurator. Kies tussen stoffen, kleuren en uitbreidingen, de juiste details voor uw Zo wordt bankstellen kopen leuk!

Stel je eigen bank samen met de Livom bankconfigurator

De ene bank is te groot, de andere heeft een zeer delicate stoffen bekleding en weer een andere ziet er gewoon niet mooi uit? Zou het niet geweldig zijn als je alle individuele elementen die je mooi vindt in een bank kon kiezen en ze combineren in een nieuwe bank? Onze bankconfigurator maakt precies dat mogelijk. Je kunt nu het beste van alle banken samenvoegen tot één bank. De bankconfigurator is heel eenvoudig te gebruiken en stelt je in staat om je eigen bankontwerper te worden.

Zodat u uw eigen bank ontwerpen heb je de keuze uit een groot assortiment Livom bankmodellen van hoge kwaliteit. Deze kun je vervolgens naar wens aanpassen en personaliseren. Je zult tevergeefs zoeken naar strakke modellen. Wij richten ons op maximale flexibiliteit. Het sleutelwoord is modulaire sofa. Dit is niet zomaar een nieuwerwets fenomeen. Integendeel! Met een Livom zetel hoef je je geen zorgen meer te maken over vlekken. Dankzij de wasbare en vervangbare stoffen hoezen kun je nu je wens voor een lichtgekleurde sofa in vervulling laten gaan.

Sofa configurator: stap voor stap naar de perfecte sofa

Laten we eerst kort uitleggen hoe eenvoudig het is om een Livom bank te configureren. Sofa op maat kunnen worden geconfigureerd. Selecteer hiervoor eerst de sofa configurator. U vindt de modelnamen bovenaan de balk. De modellen specificeren een bepaald ontwerp of een bepaalde vorm. Het is het makkelijkst als u eerst de modellen bekijkt in onze banken en selecteer je favorieten. Nu is het tijd voor het creatieve gedeelte. De bankconfigurator toont je desgewenst de afmetingen, zodat je beter kunt plannen. Je kunt nu in het grote vak aan de rechterkant je persoonlijke voorkeur aangeven. Kies uit verschillende stoffen en kleuren. Probeer het gerust uit. Het voordeel van onze configurator is dat je het resultaat kunt verwijderen of resetten als het je niet bevalt.

Kies de juiste kleur

Twijfel je over een bepaalde stof? Bestel dan gewoon een paar stofstalen in je huis. Wees moedig en probeer kleuren te combineren. Wat dacht je van een grijze bank met beige kussens? Kijk eens naar de kleuren in je huis. Het kan helpen om je daarop te oriënteren, zodat de bank uiteindelijk bijdraagt aan een harmonieuze totaaluitstraling. Je kunt ook afzonderlijke elementen van de modulaire sofa vervangen. De vraag naar het beoogde gebruik kan de beslissing vergemakkelijken. Als je vaak bezoek hebt en veel zitplaatsen nodig hebt, dan zijn grote en kleine zitelementen ideaal om de ruimte te maximaliseren.

Modulaire sofa in de sofa configurator: wat de modules kunnen doen

Bankmodules samenstellen en een bank op maat maken die past bij uw dagelijks leven is heel eenvoudig met de bankconfigurator. Als u het al hebt uitgeprobeerd, is het u waarschijnlijk opgevallen dat elk zitelement op verschillende manieren kan worden verplaatst, waardoor de hele bank compleet verandert. kan worden gemaakt. Dit is vooral praktisch als je jezelf niet kunt of wilt vastleggen. Gezellige familieavonden op een grote ligbank 's avonds en een elegante en compacte bank overdag. Dat noemen wij flexibel!

Zoals de naam al zegt, bestaat een modulaire sofa uit verschillende modules die op verschillende manieren gerangschikt kunnen worden. Waar je je geen zorgen over hoeft te maken, is dat de afzonderlijke elementen steeds van hun plaats zullen glijden. Dit komt omdat de modules aan de onderkant worden vastgezet met een zeer stevig systeem. bijeengehouden met stevige klittenbandstrips. Dus maak je geen zorgen: werp je na het werk gewoon op de bank. Verplaats de modules als je er zin in hebt en laat je bank niet de grenzen bepalen.

De juiste modules voor uw dagelijks leven

Om er zeker van te zijn dat u de sofa krijgt die perfect bij uw leven past, is het belangrijk om de juiste modules voor u te kiezen voordat u de bank koopt. de bank zelf configureert om te vragen: Waarvoor zullen de gestoffeerde meubelen het vaakst gebruikt worden? Hoe vaak heb je in het dagelijks leven eigenlijk een grote ligplaats voor vier personen nodig? Zijn drie zitplaatsen echt genoeg - zelfs als het hele gezin regelmatig langskomt? Voordat je een nieuwe bank koopt, moet je het zeker weten. De bank zal je immers in het beste geval vele jaren bijstaan. Sluit daarom geen compromissen, maar stel je droombank samen in de bankconfigurator.

TipEen zitelement zonder rugleuning kan eenvoudig worden omgebouwd tot poef. Met een groot dienblad als steun kan het zelfs worden gebruikt als een moderne salontafelvariant. Vergeet de bijpassende accessoires niet bij het configureren. Decoratieve kussens en knusse dekens voor gezellige uurtjes die gewoon op de perfecte bank thuishoren.

Sofa configurator: de juiste maat bank voor u

Bij het samenstellen van een bank komt u onvermijdelijk voor de maatvraag te staan. Alleen u kunt beantwoorden hoe groot de bank kan en moet zijn. Dat hangt in de eerste plaats af van de grootte, hoeveel zitplaatsen u nodig hebt en hoeveel ruimte de kamer biedtwaarin het nieuwe sieraad komt te staan. Zorg er ook voor dat je genoeg ruimte overlaat voor doorgangen - zoals tussen salontafelAls de tv te dicht bij de bank staat, wordt kijken ongemakkelijk. Als de ruimte tussen de salontafel en de bank te smal is, zal het een constante overlast zijn. Een richtwaarde van ongeveer 1,5 meter tussen de twee meubelstukken is een goede oriëntatie.

Neem dus een duimstok of meetlint en begin met het opmeten van de beschikbare ruimte. Denk ook aan de zitdiepte en zithoogte van de bank, niet alleen aan de lengte.. Bedenk vervolgens hoeveel zitplaatsen je nodig hebt. Tot slot zijn je persoonlijke voorkeuren natuurlijk ook een belangrijk beslissingscriterium. Als je smalle sofa's aantrekkelijker vindt, maar een heel brede nodig hebt vanwege de criteria voor gebruik, zul je blij zijn met een pure rationele beslissing. Een compromis, bijvoorbeeld een gemiddelde zitdiepte, kan hier de beste keuze zijn.

Een modulaire sofa voor elke gelegenheid - ontwerp online, thuis geleverd

Een bankconfigurator is praktisch. Niet iedereen heeft immers een bank op maat. Het is de eenvoudigste manier om de bank van je dromen te vinden die bij je dagelijkse leven past. Tegelijkertijd is het kopen van een nieuwe bank altijd een grote beslissing. Deze vergezellen je idealiter meerdere jaren. Kijk daarom eens naar onze modulaire banken die al ontworpen zijn. Deze kunnen dienen als inspiratie voor je eigen configuratie - maar het zou ons niet verbazen als een van de modellen in je interieurhart terechtkomt.

Moet je gewoon een bank uitproberen, de stof live zien en aanraken? Bezoek dan onze showrooms en test de modulaire sofa's ter plaatse. Je hebt ook de mogelijkheid om je Livom bank 30 dagen lang thuis te inspecteren. Overtuigd? Bestel dan nu je nieuwe en misschien wel op maat gemaakte bank. Creëer een moderne ontmoetingsplek binnen je vier muren waar iedereen graag samenkomt. Overigens bezorgen en monteren we de bank gratis voor je.