De herfstverkoop eindigt binnenkort!

Profiteer van onze herfstverkoop van maximaal 25% aan uw nieuwe modulaire droombank.

Gids: hoe kan ik mijn bank terugvallen

Ratgeber: Wie kann ich mein Sofa neu beziehen - Livom

Als de bank in de woonkamer er versleten uitziet of de stof niet langer leuk vindt, is het tijd om de bank te relateren. Dat klinkt misschien moeilijk, maar met sommige tips is het gemakkelijker dan je denkt. Hier zijn de stappen die u moet volgen om de bank te verwijzen.

Voorbereiding op het verminderen van de bank

Maak de juiste selectie van stof

Voordat u begint, moet u de juiste stof selecteren. Het is belangrijk om een ​​hoge kwaliteit te kiezen, zodat de dekking duurzaam is. De kleur en het patroon van de stof moeten ook goed passen bij de omgeving. Wanneer u de stof koopt, moet u ervoor zorgen dat u voldoende stof koopt om de bank volledig te bedekken. Als u niet zeker weet, is het beter om een ​​iets groter overschot te hebben dan te weinig.

Er zijn veel verschillende soorten stoffen waaruit u kunt kiezen. Sommige zijn beter geschikt voor het interieur, terwijl anderen beter geschikt zijn voor de buitenruimte. Als u kinderen of huisdieren heeft, moet u er ook voor zorgen dat u een stof kiest die gemakkelijk te reinigen is.

Er zijn de eigenaren van de Livom -bank Vervangende covers In verschillende stoffen en kleuren die voor elke bank of element kunnen worden besteld. Wil je een nieuwe hoes? Dan hebben we hier Enkele tips voor het kiezen van een kleur voor u!

Vereiste materialen en gereedschap

Om de bank opnieuw te vergroten, hebt u wat gereedschap en materialen nodig. De belangrijkste zijn:

  • Een stofsnijder
  • Een naaimachine
  • draad
  • Naalden
  • Schuim
  • duct tape

Het is belangrijk om materialen van hoge kwaliteit te kiezen, zodat het eindresultaat duurzaam en stabiel is. Het schuim moet van goede kwaliteit zijn om het zitcomfort te garanderen.

Bereid de bank voor op het werk

Voordat je begint, moet je de bank bevrijden van alles wat hem moeilijk maakt. Kussens en dekens moeten worden verwijderd. Het is ook goed om de kamer voor te bereiden door alle objecten uit de weg te zetten die in de weg kunnen staan ​​wanneer de bank wordt verminderd. Nu kan het beginnen.

Voordat u het oude deksel verwijdert, moet u de tijd nemen om de bank grondig schoon te maken. Stof en vuil kunnen zich in de loop van de tijd ophopen en het resultaat aantasten. Grondige reiniging kan ook helpen om mogelijke plekken te verwijderen.

Stapsgewijze instructies voor het verminderen van de bank

Verwijder de oude hoes

U moet de oude deksel van de bank volledig verwijderen om ruimte te maken voor de nieuwe. Dit kan een beetje vervelend zijn, maar het is de moeite waard omdat je zo'n glad oppervlak krijgt waarop je de nieuwe hoes kunt bevestigen.

Bij het verwijderen van de oude dekking moet u ervoor zorgen dat u deze niet beschadigt. Als de oude dekking is beschadigd, kan het moeilijker zijn om de nieuwe verbinding te koppelen.

Als het oude deksel wordt verwijderd, kan de bank grondig worden gereinigd om ervoor te zorgen dat er geen vuil- of stofdeeltjes tussen het schuim en de nieuwe dekking zijn opgenomen.

Snijd de nieuwe stof

Nu moet je de nieuwe stof in de juiste vorm snijden, zodat deze perfect op de bank past. U moet ervoor zorgen dat de stof aan de randen voldoende ruimte heeft, zodat u deze kunt naaien. Wanneer de stof is afgestemd, kunt u beginnen met naaien.

Zorg er bij het snijden van de nieuwe stof voor dat u voldoende materiaal achterlaat voor de naden. Als u te weinig materiaal heeft, kan het moeilijk zijn om de stof goed te naaien.

Het is ook belangrijk om de stof in de goede richting te snijden om ervoor te zorgen dat het patroon van de stof op de bank correct is uitgelijnd.

Nieuw om de afzonderlijke delen van de bank te relateren

U kunt nu beginnen met het verwijzen van de afzonderlijke delen van de bank. Je moet beginnen met de rugleuning en armleuningen. Hier moet u ervoor zorgen dat de stof glad en strak wordt getrokken om rimpels te voorkomen.

Wanneer u de armleuningen verplaatst, moet u ervoor zorgen dat u de stof zoekt zodat deze de vorm van de armleuningen weerspiegelt. Als u de stof niet correct snijdt, kan het moeilijk zijn om de armleuningen goed te verkrijgen.

Vervolgens moeten de stoelkussens opnieuw worden verzonden. Hier is het belangrijk om het schuim precies te snijden zodat het perfect in de stoel wordt gemonteerd. Dan kunt u het nieuwe deksel over het schuim trekken en naaien.

Zorg ervoor dat de stof strak wordt getrokken om in de stoelkussens te gaan om rimpelvorming te voorkomen. U moet er ook voor zorgen dat de stof aan de randen goed is genaaid om ervoor te zorgen dat deze niet scheurt of oplossen.

Bevestig en bevestig de nieuwe hoes

Als alle delen van de bank bedekt zijn met de nieuwe hoes, kunt u deze aan de bank bevestigen. Het is belangrijk om de stof glad en strak te trekken om rimpels te voorkomen. De nieuwe stof moet op de achterkant van de bank worden genaaid.

Zorg er bij het bevestigen van de nieuwe hoes voor dat u de naden goed verbergt zodat ze niet zichtbaar zijn. U moet er ook voor zorgen dat de stof aan de randen goed is genaaid om ervoor te zorgen dat deze niet scheurt of oplost.

Nadat de nieuwe hoes is bevestigd, kunt u de bank terug in de kamer plaatsen en genieten van hoe nieuw het eruit ziet.

Ontdek onze modulaire banken met wassende en veranderlijke deksels

Tips en trucs voor een professioneel resultaat

Als u naar uw eigen bank wilt verhuizen, moet u een paar dingen overwegen om een ​​professioneel resultaat te bereiken. Hier zijn enkele tips en trucs die u kunnen helpen:

Hoe u rimpels en hobbels kunt vermijden

Voordat u begint te bewegen, moet u het oude deksel verwijderen en de bank grondig reinigen. Dan moet u de nieuwe stof voorzichtig snijden en op de bank plaatsen. Zorg ervoor dat de stof op alle plaatsen goed ligt en er geen rimpels of hobbels ontstaan.

Om rimpels en hobbels in relatie te voorkomen, is het ook belangrijk om de stof soepel en strak te trekken voordat je deze naait. Hiervoor kunt u een speciale gestoffeerde beugel of een tacker gebruiken. Zorg ervoor dat de stof gelijkmatig wordt gespannen om een ​​mooi en professioneel resultaat te bereiken.

De juiste bekleding voor meer comfort

Als u uw bank meer comfort wilt geven, kunt u ook een nieuwe vulling laten installeren. Hier moet u contact opnemen met een professionele stoffeerder die de verschillende opties voor bekleding kan uitleggen. Afhankelijk van uw behoeften kunt u kiezen tussen verschillende materialen zoals schuim, veren of omlaag.

Merk echter op dat een nieuwe bekleding ook de prijs voor tekenen kan verhogen. Als u alleen de dekking wilt vervangen, kunt u ook een dunnere vulling kiezen om kosten te besparen.

Zorg voor de nieuwe referentie

Om de nieuwe hoes mooi te houden, moet u deze regelmatig schoonmaken. Om dit te doen, kunt u een vochtabsorberen en de geur verwijderen om stof en vuil te verwijderen. Met koppige vlekken moet u echter een speciale gestoffeerde reiniger gebruiken om de stof niet te beschadigen.

Zorg er ook voor dat u het deksel niet te vaak wast, omdat dit de kleuren kan vervagen en de stof kan beschadigen. Als u het deksel moet wassen, gebruik dan een zacht reinigingsmiddel, was het bij lage temperatuur en let er aandacht aan Washandleiding

 

Alternatieven om de bank te verminderen

Een bank kan het hart van een woonkamer zijn en vaak veel herinneringen en verhalen dragen. Maar na verloop van tijd kan het gebeuren dat de bank er versleten uitziet of beschadigd is. Een manier om de bank te vernieuwen, is om te worden vrijgegeven. Maar er zijn ook alternatieven.

Sofa -treinen als een snelle oplossing

Als u een snel resultaat wilt, kunt u er ook een Trein Koop dat volledig bedekt met de bank. Deze covers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen. U kunt dus snel en gemakkelijk de bank upgraden en beschermen tegen verdere schade.

Men moet echter bedenken dat banktreinen vaak niet zo duurzaam zijn als een nieuw kussen en niet zo comfortabel kunnen zijn, tenzij ze dat zijn Livom bankafdekkingen. Als u onjuist gebruikt, kunt u bovendien rimpels en lelijke knikken op de bank achterlaten.

Professionele inbedrijfstelling gestoffeerd

Als u niet zeker weet of de bank zeer waardevol is, kunt u ook contact opnemen met professionele stoffeerders die de bank voor u kunnen doorverwijzen. Het oude kussen wordt verwijderd en vervangen door een nieuwe. De dekking wordt ook verlengd en kan worden ontworpen volgens de wensen van de klant.

De kosten voor professionele nieuwe relaties kunnen echter zeer hoog zijn en moeten daarom zorgvuldig worden overwogen. Bovendien kan het enige tijd duren voordat de bank weer beschikbaar is. Kies daarom een ​​langstroomde en Modulaire bank, zodat deze kosten vroeg of laat niet naar u toe komen. 

Koop een nieuwe bank - wanneer is het logisch?

Als de bank al erg oud of zwaar beschadigd is, kan het logischer zijn om een ​​nieuwe bank te kopen in plaats van deze te relateren. Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe bank, kunt u zich oriënteren op een gespecialiseerde winkel of online. Het is ook de moeite waard voor de banken in een winkel, bijvoorbeeld in één Livom Showroom, om zitten te testen en testen. 

Er zijn veel verschillende soorten banken, van moderne ontwerpen tot klassieke modellen. De maat en kleur kunnen ook afzonderlijk worden geselecteerd. Het belangrijkste hier is: De bank moet bij u en uw leven passen. Een nieuwe bank kan daarom niet alleen een verrijking voor de woonkamer zijn, maar ook het zitcomfort verbeteren.

Het verwijderen van een bank kan een goede manier zijn om de woonkamer opnieuw te vernieuwen. Met een beetje geduld en de juiste materialen en gereedschappen kunt u de bank zelf doorverwijzen. Als u niet zeker weet of een zeer waardevolle bank heeft, kunt u ook contact opnemen met professionele stoffering. Als alternatief kunt u ook een banktrein gebruiken of een nieuwe bank kiezen.


De herfstverkoop eindigt binnenkort!

Profiteer van onze herfstverkoop van maximaal 25% aan uw nieuwe modulaire droombank.