De herfstverkoop eindigt binnenkort!

Profiteer van onze herfstverkoop van maximaal 25% aan uw nieuwe modulaire droombank.

Sofa Trends 2023: Je moet deze 9 trends kennen

Sofa Trends 2023: Diese 9 Trends musst Du kennen - Livom

De bank - een onmisbaar element in elke woonkamer die niet alleen een gezellige sfeer creëert, maar ook dient als een brug in tal van andere werelden. De keuze van de juiste bank moet daarom zorgvuldig worden gemaakt, omdat het niet alleen visueel aantrekkelijk moet zijn, maar ook comfortabel functioneel en duurzaam. De verwachtingen zijn hoog, maar hoe vind je de perfecte bank die in elk seizoen en elk moment van het leven past? Ontdek hier alles over de nieuwste bankstijlen en trends.

Comfort en gemak

Een bank moet vooral één ding zijn: comfortabel. Maar wat betekent dat precies? Comfort is subjectief, maar er zijn enkele factoren om een moet aandacht besteden aan nieuwe banken.

De belangrijke dingen eerst: Het zitcomfort

De hoogte van de rugleuning is cruciaal voor uw comfort. Een rugleuning die te laag is, kan snel leiden tot rugpijn. Besteed aandacht aan een voldoende zachte en opgevulde rugleuning om een ​​aangename zitplaatsen te garanderen.

De dichtheid van de bekleding speelt ook een belangrijke rol. Hoe hoger de dichtheid, hoe stevig de bank. De optimale dichtheid hangt af van de Persoonlijke voorkeuren, maar een gemiddelde van 35 kg/m3 wordt aanbevolen. U kunt alleen maar ontdekken welke bank uiteindelijk het handigst is als u het uitprobeert in de winkel, bijvoorbeeld in één Livom Showroom. Daar Heeft u het voordeel dat u de meubelstukken rechtstreeks kunt uitproberen en controleert op uw kwaliteit en hardheid.

duurzaamheid

Als het gaat om de banktrends 2023, kan het onderwerp ook duurzaamheid niet ontbreken. Meer en meer mensen benadrukken dat hun faciliteit milieuvriendelijk en duurzaam is. Dit heeft ook invloed op de bank. Er zijn nu veel fabrikanten die afhankelijk zijn van duurzame materialen en hun banken milieuvriendelijk produceren. Tweedehands meubels zijn ook trendy en bieden een duurzaam alternatief voor het kopen van nieuwe. Als u ook de duurzaamheid waardeert, moet u ervoor zorgen dat u bij het kopen van een bank uit milieuvriendelijke materialen bestaat en onder eerlijke omstandigheden werd geproduceerd. U kunt dus niet alleen uw huis verfraaien, maar ook een bijdrage leveren aan de bescherming van het milieu.

Ontdek de wereld van duurzame banken

Trendy materialen voor banken 

Er zijn talloze manieren als het gaat om het vinden van de perfecte bank. Of je nu voor koord bent Leer, Totaal, katoen of andere materialen beslissen, hangt volledig af van uw persoonlijke smaak en welke sfeer u in uw huis wilt creëren.

Koordbanken

Het absolute trendmeubilair is de koordbank. Het combineert het beste van verschillende werelden: een donzig gevoel, een karakteristiek volume en glinsterende kleuren die het oog verrassen. Koord is een robuust en duurzaam materiaal dat ook heel gemakkelijk is om voor te zorgen. Banken zijn momenteel in gelegd kleuren zoals beige, bruin of grijs, vooral tijdens de trend. Ook komen er felle kleuren zoals geel of rood. Een ander voordeel van koordbanken is dat ze zeer comfortabel zijn. Het zachte oppervlak nodigt je uit om te ontspannen en zorgt voor een gezellige sfeer. Dus als u op zoek bent naar een nieuwe bank, moet u zeker een kijkje nemen in de koordbanken.

Leren bank

Lederen banken zijn niet alleen tijdloos en elegant, maar ook zeer robuust en resistent. Het materiaal is bijzonder gemakkelijk om voor te zorgen en kan dat zijn correcte behandeling Wacht al vele jaren. Bovendien bieden lederen banken een aangenaam zitgevoel en passen ze zich in de tijd aan aan je lichaamsvorm. Of u nu de voorkeur geeft aan een klassiek of modern ontwerp, lederen banken zijn verkrijgbaar in veel verschillende ontwerpen en kleuren. Dus als u op zoek bent naar een bank die niet alleen tijdloos en comfortabel is, maar ook lang duurt en er goed uitziet, moet u zeker een lederen bank overwegen.

Banken van Velvet

Pas op de trendsetter! Velvet is een materiaal dat in de laatste Jaren één in de wereld van banken is ontstaan. Dit luxueuze materiaal is zacht, glanzend en heeft een onderscheidende textuur die het een perfecte keuze maakt voor alle soorten banken. Hoewel, ook in het verleden, een oude -gemodificeerde look vaak is geassocieerd met een oude -gemodificeerde look, heeft het de afgelopen jaren een comeback ervaren en nu in veel moderne ontwerpen te vinden. Velvetbanken zijn vooral geschikt voor woonkamers die een gezellige en elegante sfeer willen creëren. Het is een tijdloos materiaal dat uw woonkamer een luxe notitie geeft en u jarenlang vergezelt.

 

Banken van bouclé

Bouclé is een materiaal dat indruk maakt met zijn onregelmatige structuur en zachte gevoel. Het geeft elke bank een gezellig en uitnodigende charisma en is ook bijzonder duurzaam en duurzaam. Dit maakt banken van Bouclé een perfecte keuze voor gezinnen met kinderen of huisdieren. Maar ook voor singles of koppels die graag vertrouwen op stijlvolle en moderne meubels zijn een geweldige optiebanken van Bouclé. Met hun tijdloze elegantie en zijn hoge comfortfactor zijn ze een echte oogstadder in elke woonkamer. Hier is een voorbeeld met onze Sofa Ava in Nordic-Boucle:

Trendy bankvormen 

De XXL -bank 

Tegenwoordig zit je op brede stoelen, leun rond en veel ruimte om te ontspannen. Er is maar één model in kwestie: De Xxl bank.
Of het nu klassiek, modern of in een trendy Scandi -look is - er is de juiste XXL -bank voor elke smaak. Vooral praktisch: veel modellen zijn uitgerust met een slaapfunctie en bieden dus ook overnacht gasten een gezellige slaaptijd. Een XXL -bank past perfect in grote woonkamers en kan in sommige winkels samengesteld Word zodat de kamer optimaal kan worden gebruikt. Een XXL -bank is niet alleen een echt statement -stuk in uw woonkamer, maar ook een praktische en comfortabele oplossing voor het dagelijks leven. 

Sofas me gebogen vorm 

Vooral terug en stijve armleuningen behoren tot het verleden. Moderne banken hebben rondingen en buigen en buigen en buigen volgens de wil van de ontwerpers. Ze passen perfect in een modern interieur en zijn bijna abstracte decoratieve stukken. Deze gebogen banken zijn een echte oogstadder en geven elke kamer die zeker iets zeker is.

Modulaire banken 

Modulaire banken Zijn de revolutionaire verdere ontwikkeling van hoekbanken en passen ze zich perfect aan de veranderingen in het leven van de bewoners aan. Dit betekent dat u uw bank op elk gewenst moment kunt uitbreiden of verminderen, afhankelijk van hoe uw leven moet worden veranderd. Een ander voordeel van modulaire banken is dat je ze in verschillende kleuren en stoffen kunt kiezen om ze perfect te openen Uw persoonlijke woonstijl coördineren. Voor 2023 wordt verwacht dat modulaire banken nog populairder zijn, omdat ze perfect zijn voor het ontwerpen van open woonruimtes en een flexibele oplossing bieden voor degenen die vaak bewegen of graag hun meubels veranderen.


De herfstverkoop eindigt binnenkort!

Profiteer van onze herfstverkoop van maximaal 25% aan uw nieuwe modulaire droombank.