Showroom

Livom Berlijn

In Berlijn bij onze partner Showlofts, op de binnenplaats van de oude Kaiser's koffiefabriek, hebben we momenteel de bank Donna, Harvey, Katrina & Mike tentoongesteld. Een afspraak maken is niet nodig - je kunt gewoon langskomen.

Adres:
Showlofts Berlijn GmbH
Brunsbütteler Damm 136a
13581 - Berlijn

Openingstijden:
Dinsdag t/m zaterdag 10.00 - 18.00 uur

Hoe vind je ons
Sofa toonzaal
Modulaire zitbanken in Berlijn

In onze bankenshowroom in Berlijn kun je geselecteerde banken uit ons online assortiment uitproberen en professioneel advies krijgen. Onze ervaren gespecialiseerde medewerkers helpen je bij het samenstellen en selecteren van de juiste modulaire bank.

Modulare Sofas in Berlin
Sofa Konfigurator Berlin
Sofa configurator
Configureer een bank in Berlijn

Wil je je bank helemaal naar je eigen wensen samenstellen en aan je behoeften aanpassen? Ook dat is geen probleem - je kunt je eigen bank direct in de online shop of in de Livom showroom in Berlijn samenstellen - natuurlijk kan het gespecialiseerde personeel je helpen met de bankconfigurator en je helpen je droombank samen te stellen. Je kunt de verschillende soorten stoffen, vormen en materialen direct ter plekke uitproberen.

We nodigen je graag uit om alles te ontdekken en te ervaren en kijken ernaar uit om je te verwelkomen, je een vers kopje koffie te serveren en je bovenal van prachtige meubels te voorzien. ontwerp van goed materialen naar inspireren. In je eigen tempo.

Meer Livom showrooms

We staan altijd voor je klaar, of je nu liever vanuit huis winkelt of ons bezoekt in een showroom.

Livom


Sofa Showroom Berlijn - Livom's gezellige kamers

In de meeste gevallen neemt je bank een groot deel van je woonkamer in beslag, waardoor hij in het middelpunt van de belangstelling staat. Daarom moet je de perfecte bank voor jou en je kamer vinden. Hoe doe je dat? Nou, met Livom. Het is heel eenvoudig met onze modulaire woonkamerbanken. Stel je eigen persoonlijke bank samen en laat hem stralen in je huis. Want dat zal hij zeker doen.

Wil je het uitproberen en de modellen live zien? Kom dan naar onze bankenshowroom in Berlijn. Kom nu langs en laat je betoveren door de prachtige banken in Berlijn. Tentoonstellingen in heldere en subtiele kleuren, prachtige patronen en een grote verscheidenheid aan combinaties wachten op je nieuwsgierige ogen.

Geen showroom in de buurt? Geen probleem, want wij van Livom laten niemand in de steek en hebben natuurlijk aan iedereen gedacht. Bestel op onze homepage gratis stofstalen, rechtstreeks naar je huis.

Ervaar ons zitcomfort van dichtbij in de bankenshowroom in Berlijn

Soms moet je gewoon de zachte en soepele stof onder je vingers voelen en zelf getuige zijn van iets heerlijks. Het gevoel om te gaan zitten op een hoogwaardige bank met optimale bekleding, erin weg te zakken en gewoon te ontspannen is uniek. Er is geen manier om het te beschrijven of je erin in te leven. Je moet het gewoon ervaren. Overtuig uzelf in onze showroom in Berlijn. Jij en je vrienden en familie zijn van harte welkom en kunnen onze banken op je gemak uitproberen. Maar wees gewaarschuwd: het zitcomfort is zo hemels dat je nauwelijks zult willen opstaan.

Heb je nog vragen over de afzonderlijke modulaire stukken of wil je graag stof- en kleuradviezen? Onze medewerkers ter plaatse in onze Sofa Showroom Berlijn helpen je graag en geven je professioneel advies over jouw droombank in Berlijn.

Bekijk tentoonstellingen in showrooms: koop nu een bank in Berlijn!

Banken zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan ontwerpen en modellen, vooral in de hoofdstad Berlijn, waar het wemelt van de meubels. Maar welke is geschikt voor jou en jouw ruimte? De ene is te groot, de andere te smal. Het model in de meubelwinkel lijkt perfect, maar iets aan het stofpatroon stoort je. Maak je geen zorgen - je bent hier precies op het juiste moment. Want of het nu de stoffen of de kleuren zijn, het ene element te klein is of de hoek te groot, het maakt ons niet uit. Haal het gewoon weg, verbouw het, stoffeer het opnieuw! Doe wat je wilt, want bij Livom zijn er geen grenzen. Creëer je bank met onze bankconfigurator en verander je huis in een oase van gezelligheid die er ook nog eens heel stijlvol uitziet.

Bezoek onze bankenshowroom in Berlijn, doe inspiratie op of neem gewoon plaats en bekijk zelf de prachtige ontwerpen van onze producten. Die trouwens niet alleen indruk maken met hun uiterlijk en kwaliteit, maar ook duurzaam zijn. Wij maken banken voor het leven en zorgen tegelijkertijd voor een schone toekomst. Maak er ook deel van uit. Hoe kun jij dat doen? Eenvoudig: koop de Livom banken in Berlijn!

Berlijn: Wil je een bank om verliefd op te worden? Ga dan naar Livom!

Het kan best moeilijk en zenuwslopend zijn om de perfecte bank voor je woonkamer te vinden. U brengt immers kostbare tijd door in deze ruimte en wilt er optimaal van genieten. Bovendien moet de bank niet alleen in de kamer passen en harmoniëren met je inrichting, hij moet natuurlijk ook flexibel en praktisch zijn. En wat zou een bank zijn zonder een comfortfactor en een stijl om bij weg te dromen? Inderdaad, geldverspilling!

Offer geen van de bovenstaande aspecten op, sluit geen compromissen en kies voor de veiligere kant. Bij Livom krijg je dat allemaal en nog veel meer - met modulaire banken. Nieuwsgierig? Neem dan een kijkje in onze online shop en ontdek vandaag nog je nieuwe lievelingsstuk! Experimenteer met onze configurator en stel met gemak een bank samen die aan al je wensen voldoet. Je hebt je keuze gemaakt en nu wil je de kleuren kiezen "in het echt kleuren? Dan staat onze bankenshowroom in Berlijn tot je beschikking, inclusief professioneel advies. Je kunt verschillende modellen live zien en uitproberen in onze showzolders.

Banken showroom Berlijn - meer dan alleen een bank, want duurzaamheid is erg belangrijk voor ons!

Al onze producten in het assortiment worden met de hand gemaakt in Europa en milieuvriendelijk bij je afgeleverd. We produceren geen massaproducten en onderscheiden ons van conventionele meubelzaken. We willen ook geen deel uitmaken van de wegwerpmaatschappij en zetten ons in voor een duurzame toekomst. Omdat we veel geven om de toekomst van onze planeet en overmorgen. Bovendien planten we bij elke bestelling van een bank twee bomen, precies waar ze het hardst nodig zijn. Bovendien worden onze banken gemaakt van FSC-gecertificeerd en duurzaam hout. Onze stoffen en textiel zijn in geen enkel opzicht minderwaardig. Livom staat dus niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor duurzaamheid.

Bezoek onze bankenshowroom in Berlijn en laat je ter plekke adviseren door onze vriendelijke medewerkers. Kies voor Livom als je meubels koopt en help ons onze huizen een beetje groener te maken. Elke dag, elke boom en elke aankoop telt!

Modulaire banken in Berlijn - deze woonlandschappen hebben gewoon alles en maken indruk in elk opzicht. Nu is het aan jou, welke toekomst kies jij?

Showlofts Berlin biedt je meer dan alleen banken - Livom komt als een compleet pakket!

Iedereen die dacht dat we alleen zitbanken in ons assortiment hadden, had het helemaal mis. Want hoe zouden we het in ons hoofd kunnen halen om jouw gezellige zithoek of esthetische woonkamer niet in te richten met andere hoogwaardige en natuurlijk milieuvriendelijke meubels? Je bank heeft nog steeds de perfecte knusse deken? Of de bijpassende kleur sierkussenom alles prachtig af te ronden? Misschien nog een koffietafel voor de lekkere hapjes of de geurkaarsen? Dan ga je naar Livom! Je vindt dit alles en nog veel meer hier. Bezoek vandaag nog onze online shop of kom bijvoorbeeld langs in onze bankenshowroom in Berlijn. We kijken nu al uit naar je bezoek en kunnen haast niet wachten.