Toonzaal

Livom Düsseldorf

In Düsseldorf hebben we momenteel onze zitbanken Harvey, Nina, Donna, Katrina, Paula, Louis, Mike, Jessica, Mia, buitenbank Harvey, Alex, Scottie en ons tapijt Logan en de tafels Monika, Noah en Robin te zien. Een afspraak maken is niet nodig - je kunt gewoon langskomen.

Adres:
RW toonzalen
Livom Meubelen AG
Heyestrasse 217-219
40625 Düsseldorf

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag van 10 - 16 uur

Hoe vind je ons
Sofa toonzaal
Modulaire banken in Düsseldorf

In onze bankenshowroom in Düsseldorf kunt u geselecteerde banken uit ons online assortiment uitproberen en professioneel advies krijgen. Onze ervaren gespecialiseerde medewerkers helpen u bij het samenstellen en selecteren van de juiste modulaire bank.

Sofa Konfigurator Berlin
Sofa configurator
Configureer een bank in Düsseldorf

Wil je je bank helemaal naar je eigen wensen samenstellen en aan je behoeften aanpassen? Ook dat is geen probleem - je kunt je eigen bank direct in de online shop of in de Livom showroom in Düsseldorf samenstellen - natuurlijk kunnen de gespecialiseerde medewerkers je helpen met de bankconfigurator en je helpen bij het samenstellen van je droombank. Je kunt de verschillende soorten stoffen, vormen en materialen direct ter plekke uitproberen.

We nodigen je graag uit om alles te ontdekken en te beleven en kijken ernaar uit om je te verwelkomen, je een vers kopje koffie te serveren en je bovenal van prachtige meubels te voorzien. ontwerp van goed materialen naar inspireren. In je eigen tempo.

Meer Livom showrooms

We staan altijd voor je klaar, of je nu liever thuis winkelt of ons bezoekt in een showroom.

Livom


Sofa in Düsseldorf- Livom toonzaal

Wil je gewoon de sfeer in de kamer veranderen en heb je gekozen voor een nieuwe kleurencombinatie om meer frisheid in de woonkamer te brengen?

Dan is het maar goed dat je bank van Livom is. Bestel gewoon nieuwe hoezen in de shop en je kunt aan de slag! Het is net zo makkelijk als je het formaat van je bank wilt veranderen. Onze woonlandschappen bestaan uit losse, modulaire onderdelen en kunnen op elk moment worden vergroot of verkleind. Dit betekent dat niemand jou en je creativiteit in de weg staat - en zeker je bank van Livom niet! Ben je op zoek naar een modulaire bank? Bij ons vindt u gegarandeerd uw perfecte sofa voor elke denkbare situatie - als slaapbank voor een logeerpartijtje of als hoekbank voor gezellige avondjes uit. En in de bankenshowroom in Düsseldorf kunt u gemakkelijk uw nieuwe woonruimte uitkiezen.

Ben je nieuwsgierig en wil je in detail weten hoe het allemaal werkt? Onze medewerkers helpen je graag in een van onze showrooms. Hamburg, Stuttgart, München, Berlijn, Keulen en vele andere locaties staan ter beschikking van jou en je gezin. Met een kopje koffie kun je in je eigen tempo en naar eigen smaak rondkijken.

Sofa showroom Düsseldorf - duurzaamheid op een geheel nieuw niveau

Meubelwinkels zijn natuurlijk een dozijn. Daarom zijn wij anders. Livom staat niet alleen voor modulaire meubels, maar ook voor duurzaamheid en tegen de wegwerpmentaliteit. Wij maken ontwerpen die tijdloos zijn - en niet over twee jaar oud nieuws. Elke bank in onze Düsseldorf en in onze online shop is ontworpen om modulair te zijn, zodat hij kan worden aangepast aan uw leefruimte en omstandigheden. De hoge kwaliteit en afwerking zorgen ervoor dat je bank lang mooi blijft. Natuurlijk kun je dit alles en nog veel meer persoonlijk uitproberen in de Sofa Showroom Düsseldorf. Maar we wilden het daar niet bij laten en zijn natuurlijk nog een stap verder gegaan.

Al onze zitbanken worden met de hand gemaakt en geproduceerd in Europa. Dit betekent niet alleen dat de transportroute korter is en je je sofa zo snel mogelijk geleverd krijgt, maar ook dat we de CO₂-uitstoot zoveel mogelijk beperken. Deze planeet is erg belangrijk voor ons bedrijf en we doen elke dag ons best om je een duurzaam alternatief te bieden voor veel andere soorten meubilair. Onze zitbanken zijn gemaakt van FSC-gecertificeerd hout en ook onze stoffen en textiel maken indruk met hun kwaliteit.

Duurzaamheid in de bankensector

We planten ook twee bomen bij elke bank die je bestelt. Het beste hieraan? De bomen worden precies daar geplant waar ze het hardst nodig zijn. Doe mee en draag je steentje bij aan een groener huis. Trouw aan het motto: Banken in Düsseldorf = plant 2 bomen! Samen kunnen we het milieu beschermen en onze voetafdruk op deze wereld klein en schoon houden.