showroom

Livom Frankfurt

Bij onze partner Showme in Frankfurt hebben we momenteel onze banken Harvey, Donna, Katrina, Mia, Jessica, Marie, Mike, Nina, Paula, Louis & buitenbank Harvey evenals ons Logan vloerkleed en de Paul, Bente en Monika tafels. Een afspraak maken is niet nodig - je kunt gewoon langskomen.

Adres: 
Showme Winkels
Robert-Bosch-Str. 28
63303 - Dreieich

Klik hier om naar routebeschrijving naar de showroom.

Openingstijden: 
Maandag t/m zaterdag 10.00 - 18.00 uur 

Hoe vind je ons
Banken showroom
Modulaire zitbanken in Frankfurt

In onze bankenshowroom in Frankfurt kunt u geselecteerde banken uit ons online assortiment uitproberen en professioneel advies krijgen. Onze ervaren gespecialiseerde medewerkers helpen u bij het samenstellen en selecteren van de juiste modulaire bank.

Sofa Konfigurator Berlin
Sofa configurator
Bank configureren in Frankfurt

Wil je je bank helemaal naar je eigen wensen samenstellen en aan je behoeften aanpassen? Ook dat is geen probleem - je kunt je eigen bank direct in de online shop of in de Livom showroom in Frankfurt samenstellen - natuurlijk kan het gespecialiseerde personeel je helpen met de bankconfigurator en je helpen bij het samenstellen van je droombank. Je kunt de verschillende soorten stoffen, vormen en materialen direct ter plekke uitproberen.

We nodigen je graag uit om alles te ontdekken en te ervaren en kijken ernaar uit om je te verwelkomen, je een vers kopje koffie te serveren en je bovenal te voorzien van prachtige design van goed materialen naar inspireren. In je eigen tempo.

Meer Livom showrooms

We staan altijd voor je klaar, of je nu liever thuis winkelt of ons bezoekt in een showroom.

Livom


Bankenshowroom Frankfurt

Bent u op zoek naar een nieuwe bank? Dan ben je bij de Livom Sofa Showroom Frankfurt aan het juiste adres. In onze showroom vind je een grote selectie van verschillende banken en zitmeubelen die zowel visueel als kwalitatief indrukwekkend zijn. Hier kun je je laten inspireren en je nieuwe lievelingsstuk vinden.

Ontdek nu onze bankenshowroom in Frankfurt

Onze bankenshowroom bevindt zich in het hart van Frankfurt, een stad met een rijke geschiedenis en cultuur. Frankfurt is niet alleen een belangrijk financieel centrum, maar ook een stad vol kunst en cultuur. In onze showroom vind je een grote selectie van verschillende banken en zitmeubelen die je ter plekke kunt uitproberen en ervaren.

Onze banken zijn niet alleen comfortabel, maar ook stijlvol en van de hoogste kwaliteit. Ze worden gemaakt door onze ervaren vakmensen met veel aandacht voor detail. We bieden een breed scala aan stijlen, kleuren en materialen om ervoor te zorgen dat je de perfecte bank voor jouw huis vindt.

Bij ons kun je onze banken zelf ervaren in een gezellige sfeer. We hebben een grote selectie van verschillende modellen, van klassieke tot moderne ontwerpen. Onze banken zijn niet alleen comfortabel, maar ook stijlvol en van de hoogste kwaliteit.

Een bezoek aan onze bankenshowroom in Frankfurt is de perfecte gelegenheid om inspirerende inrichtingsideeën op te doen en persoonlijk advies te krijgen van onze experts. Onze ervaren adviseurs staan klaar om u te helpen de perfecte bank voor uw huis te kiezen.

Onze bankenshowroom in Frankfurt is de ideale plek om inspiratie op te doen voor de nieuwste trends in interieurdesign. We bieden een breed scala aan verschillende stijlen, kleuren en materialen om ervoor te zorgen dat u de perfecte bank voor uw huis vindt. We verwelkomen u graag in onze showroom!

Frankfurt is een stad vol leven en biedt talloze mogelijkheden om je huis in stijl in te richten. Als u op zoek bent naar een nieuwe bank, moet u zeker een bezoek brengen aan onze bankenshowroom. Hier vind je niet alleen een grote selectie van verschillende zitbanken, maar ook deskundig advies en een aangename winkelervaring.

Onze zitbanken zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook van de hoogste kwaliteit. We hechten veel belang aan zorgvuldig vakmanschap en gebruiken alleen hoogwaardige materialen. Je kunt er dus zeker van zijn dat je nieuwe bank er niet alleen goed uitziet, maar ook lang meegaat.

Modulaire banken, de bankentrend

Een bank is niet alleen een meubelstuk, maar ook een plek om te ontspannen en je terug te trekken. Daarom is het belangrijk dat u zich comfortabel voelt op uw bank en dat hij perfect past bij uw individuele woonstijl. Ons assortiment omvat modulaire sofa's in verschillende maten, kleuren en materialen, dus er is een model voor elke smaak.

Wanneer u een nieuwe sofa kiest, moet u ook nadenken over hoe u hem in uw huis wilt plaatsen. Een grote hoekbank is perfect als centraal element in de woonkamer, terwijl een kleinere bank ook een gezellige zitplaats kan bieden in een slaapkamer of studeerkamer.

We weten dat een bank een grote investering is en dat u zich misschien zorgen maakt of hij wel binnen uw budget past. Daarom bieden we verschillende betalingsmogelijkheden, zodat u de perfecte bank voor uw huis kunt vinden zonder dat uw bankrekening overbelast raakt.

Kom langs en laat je inspireren door onze grote selectie zitbanken. We kijken ernaar uit om u te helpen de perfecte bank voor uw huis te vinden.

Probeer de Livom showroom in Frankfurt

Onze bankenshowroom in Frankfurt biedt je de mogelijkheid om onze bankstellen op je gemak te testen en uit te proberen. Onder het genot van een kopje koffie of thee kun je de kwaliteit en het comfort van onze banken zelf ervaren.

Onze getrainde medewerkers staan altijd klaar met hulp en advies om u te helpen de perfecte bank voor uw huis te vinden. Natuurlijk houden we ook rekening met uw individuele eisen en wensen.

Een plek van inspiratie in Frankfurt

Onze showroom in Frankfurt is niet alleen een plek om banken uit te proberen, maar ook een plek om inspiratie op te doen. Hier vindt u een grote selectie van verschillende banken in verschillende designs en kleuren. We hebben klassieke banken, moderne banken, hoekbanken en slaapbanken in ons aanbod. Welke stijl je ook verkiest, je vindt het hier.

Onze zitbanken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn van de beste kwaliteit. We hechten veel belang aan zorgvuldig vakmanschap en de duurzaamheid van onze producten. Daarom zijn onze zitbanken niet alleen comfortabel, maar ook robuust en duurzaam.

Onze showroom in Frankfurt is ook een plek voor dialoog. Hier kunt u met andere klanten praten over hun ervaringen met onze banken en waardevolle tips en suggesties krijgen. Onze medewerkers helpen u graag en beantwoorden al uw vragen over onze producten.

Kom langs en ervaar zelf de kwaliteit van onze banken. We kijken uit naar uw bezoek aan onze showroom in Frankfurt.

Sofa Showroom Frankfurt - Ontdek ons assortiment modulaire zitbanken

Onze modulaire zitbanken zijn niet alleen uiterst flexibel, maar ook uiterst comfortabel. Ze bieden u de mogelijkheid om de bank aan te passen aan uw individuele behoeften. De afzonderlijke modules kunnen naar wens met elkaar worden gecombineerd en maken het mogelijk om de bank op elk moment te veranderen en uit te breiden.

Onze bankenshowroom in Frankfurt biedt je een enorme keuze aan modulaire sofa's in verschillende kleuren en materialen. Hier kunt u zelf de verschillende modules samenstellen en uw droombank samenstellen. Kom gewoon eens langs en laat u inspireren door ons assortiment modulaire banken. Onze vriendelijke medewerkers helpen u graag bij het kiezen van de perfecte bank.

De modulaire bank is een van de meest moderne en flexibele bankopties op de markt. Het is een geweldige keuze voor mensen die hun meubels graag aanpassen aan hun behoeften. Met een modulaire bank kun je niet alleen de grootte en vorm van de bank aanpassen, maar ook de kleur en het materiaal van de bekleding.

Onze modulaire sofa's zijn ook een geweldige keuze voor mensen die in een kleine flat wonen. Doordat u de modules van de bank kunt veranderen en uitbreiden, kunt u de bank aanpassen aan de grootte van uw woonkamer. Je kunt de bank ook gebruiken als roomdivider om een kamer in verschillende zones te verdelen.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe bank voor uw woonkamer of voor een andere kamer in uw huis, onze showroom in Frankfurt biedt u een ruime keuze aan banken en zitmeubelen die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook van hoge kwaliteit. We hebben ook een grote selectie accessoires zoals kussens en dekens om je bank nog gezelliger te maken. We kijken uit naar je bezoek!