showroom

Livom Hamburg

In Hamburg hebben we momenteel onze banken Harvey, Donna, Katrina, Jenny, Mia, Marie, Mike, Samantha, Louis, Paula, buitenbank Harvey & Alex evenals ons Logan vloerkleed en de tafels Paul, Bente, Noah, Toni en Monika.

Als je behoefte hebt aan een persoonlijk advies, maak dan nu een afspraak om er zeker van te zijn dat er een adviseur speciaal voor jou is.

Adres:
Livom Hamburg
Poststraße 36
20354 Hamburg

Woensdag 17.00 - 19.00 uur
Donderdag 17 - 20 uur
Vrijdag 16 - 19 uur
Zaterdag 10.30 - 19 uur

Afspraak maken
Banken showroom
Modulaire banken in Hamburg

In onze bankenshowroom in Hamburg kun je geselecteerde banken uit ons online assortiment uitproberen en professioneel advies krijgen. Onze ervaren gespecialiseerde medewerkers helpen je bij het samenstellen en selecteren van de juiste modulaire bank.

Sofa Konfigurator Berlin
Sofa configurator
Bank samenstellen in Hamburg

Wilt u uw bank naar eigen wens samenstellen en aanpassen aan uw behoeften? Ook dat is geen probleem - je kunt je eigen bank direct in de online shop of in de Livom showroom in Hamburg samenstellen - natuurlijk kunnen de gespecialiseerde medewerkers je helpen met de bankconfigurator en zo je droombank samenstellen. Je kunt de verschillende soorten stoffen, vormen en materialen direct ter plekke uitproberen.

We nodigen je graag uit om alles te ontdekken en te ervaren en kijken ernaar uit om je te verwelkomen, je een vers kopje koffie te serveren en je bovenal te voorzien van prachtige design van goed materialen naar inspireren. In je eigen tempo.

Meer Livom showrooms

We staan altijd voor je klaar, of je nu liever thuis winkelt of ons bezoekt in een showroom.

Livom


Bankstellen in Hamburg - Livom showroom

Wil je gewoon de sfeer in de kamer veranderen en heb je gekozen voor een nieuwe kleurencombinatie om meer frisheid in de woonkamer te brengen?

Dan is het maar goed dat je bank van Livom is. Bestel gewoon nieuwe hoezen in de shop en je kunt aan de slag! Het is net zo makkelijk als je het formaat van je bank wilt veranderen. Onze woonlandschappen bestaan uit losse, modulaire onderdelen en kunnen op elk moment worden vergroot of verkleind. Dit betekent dat niemand jou en je creativiteit in de weg staat - en zeker je bank van Livom niet! Ben je op zoek naar een modulaire bank? Bij ons vindt u gegarandeerd uw perfecte sofa voor elke denkbare situatie - als slaapbank voor een logeerpartijtje of als hoekbank voor gezellige avondjes uit. En in de bankenshowroom in Hamburg kunt u gemakkelijk uw nieuwe woonruimte kiezen.

Ben je nieuwsgierig en wil je in detail weten hoe het allemaal werkt? Onze medewerkers helpen je graag in een van onze showrooms. Hamburg, Stuttgart, München, Berlijn, Keulen en vele andere locaties staan ter beschikking van jou en je gezin. Met een kopje koffie kun je in je eigen tempo en naar eigen smaak rondkijken.

Sofa showroom Hamburg - duurzaamheid op een geheel nieuw niveau

Meubelwinkels zijn natuurlijk een dozijn. Daarom zijn wij anders. Livom staat niet alleen voor modulaire meubels, maar ook voor duurzaamheid en tegen de wegwerpmentaliteit. We maken ontwerpen die tijdloos zijn - en niet over twee jaar oud nieuws. Elke bank in onze Hamburg en in de online shop is modulair ontworpen zodat hij kan worden aangepast aan je leefruimte en omstandigheden. De hoge kwaliteit en afwerking zorgen ervoor dat je bank lang mooi blijft. Natuurlijk kun je dit alles en nog veel meer persoonlijk uitproberen in de Sofa Showroom Hamburg. Maar we wilden het daar niet bij laten en zijn natuurlijk nog een stap verder gegaan.

Al onze zitbanken worden met de hand gemaakt en geproduceerd in Europa. Dit betekent niet alleen dat de transportroute korter is en dat je je bank zo snel mogelijk geleverd krijgt, maar ook dat we de CO₂-uitstoot zo veel mogelijk beperken. Deze planeet is erg belangrijk voor ons bedrijf en we doen elke dag ons best om je een duurzaam alternatief te bieden voor veel andere meubels. Onze banken zijn gemaakt van FSC-gecertificeerd hout en ook onze stoffen en textiel maken indruk met hun kwaliteit.

Duurzaamheid in de bankensector

We planten ook twee bomen bij elke bank die je bestelt. Het beste hieraan? De bomen worden precies daar geplant waar ze het hardst nodig zijn. Doe mee en draag je steentje bij aan een groener huis. Trouw aan het motto: Bank in Hamburg = plant 2 bomen! Samen kunnen we het milieu beschermen en onze voetafdruk op deze wereld klein en schoon houden.