showroom

Livom Hannover

In Hannover hebben we momenteel onze banken Harvey, Nina, Donna, Paula, Louis, Mike, Jessica, Mia, Marie, buitenbank Harvey, Alex en Scottie tentoongesteld. Een afspraak maken is niet nodig - je kunt gewoon langskomen.

Adres:
VAUND Winkel
Livom Meubelen AG
Georgsstraße 14
30159 Hannover

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 11.00 - 19.00 uur
Zaterdag van 10 - 19 uur

Hoe vind je ons
Banken showroom
Modulaire banken in Hannover

In onze bankenshowroom in Hannover kun je geselecteerde banken uit ons online assortiment uitproberen en professioneel advies krijgen. Onze ervaren gespecialiseerde medewerkers helpen je bij het samenstellen en selecteren van de juiste modulaire bank voor jou.

Sofa Konfigurator Berlin
Sofa configurator
Een bank configureren in Hannover

Wil je je bank helemaal naar je eigen wensen samenstellen en aan je behoeften aanpassen? Ook dat is geen probleem - je kunt je eigen bank samenstellen in de online shop of in de Livom showroom in Hannover - natuurlijk kunnen de gespecialiseerde medewerkers je helpen met de bankconfigurator en je helpen je droombank samen te stellen. Je kunt de verschillende soorten stoffen, vormen en materialen direct ter plekke uitproberen.

We nodigen je graag uit om alles te ontdekken en te ervaren en kijken ernaar uit om je te verwelkomen, je een vers kopje koffie te serveren en je bovenal van prachtige meubels te voorzien. ontwerp van goed materialen naar inspireren. In je eigen tempo.

Meer Livom showrooms

We staan altijd voor je klaar, of je nu liever thuis winkelt of ons bezoekt in een showroom.

Livom


Bankenshowroom Hannover - Livoms gezellige kamers

In de meeste gevallen neemt je bank een groot deel van je woonkamer in beslag, waardoor hij in het middelpunt van de belangstelling staat. Daarom moet je de perfecte bank voor jou en je kamer vinden. Hoe doe je dat? Nou, met Livom. Het is heel eenvoudig met onze modulaire woonkamerbanken. Stel je eigen persoonlijke bank samen en laat hem stralen in je huis. Want dat zal hij zeker doen.

Wil je het uitproberen en de modellen live zien? Kom dan naar onze bankenshowroom in Hannover. Kom nu langs en laat je betoveren door de prachtige zitbanken in Hannover. Tentoonstellingen in heldere en subtiele kleuren, prachtige patronen en een grote verscheidenheid aan combinaties wachten op je nieuwsgierige ogen.

Geen showroom in de buurt? Geen probleem, want wij van Livom laten niemand in de steek en hebben natuurlijk aan iedereen gedacht. Bestel op onze homepage gratis stofstalen, rechtstreeks naar je huis.

Ervaar ons zitcomfort van dichtbij in de bankenshowroom in Hannover

Soms moet je gewoon de zachte en soepele stof onder je vingers voelen en zelf getuige zijn van iets heerlijks. Het gevoel om op een hoogwaardige bank met optimale bekleding te gaan zitten, erin weg te zakken en gewoon te ontspannen is uniek. Er is geen manier om het te beschrijven of je erin in te leven. Je moet het gewoon ervaren. Overtuig uzelf in onze bankenshowroom in Hannover. Jij en je vrienden en familie zijn van harte welkom en kunnen onze banken op je gemak uitproberen. Maar wees gewaarschuwd: het zitcomfort is zo hemels dat je nauwelijks zult willen opstaan.

Heb je nog vragen over de afzonderlijke modulaire stukken of wil je graag stof- en kleuradviezen? Onze medewerkers ter plaatse in onze bankenshowroom in Hannover helpen je graag verder en geven je professioneel advies over jouw droombank in Hannover.

Bekijk de tentoonstellingen: Koop nu een bank in Hannover!

Banken zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan ontwerpen en modellen, en vooral in de hoofdstad Hannover wemelt het van de meubels. Maar welke is geschikt voor jou en je ruimte? De ene is te groot, de andere te smal. Het model in de meubelwinkel lijkt perfect, maar er is iets aan het stofpatroon dat je stoort. Maak je geen zorgen - je bent hier precies op het juiste moment. Want of het nu de stoffen of de kleuren zijn, een element te klein is of de hoek te groot, het maakt ons niet uit. Haal het gewoon weg, verbouw het, stoffeer het opnieuw! Doe wat je wilt, want bij Livom zijn er geen grenzen. Creëer je bank met onze bankconfigurator en verander je huis in een oase van gezelligheid die er ook nog eens heel stijlvol uitziet.

Bezoek onze bankenshowroom in Hannover, doe inspiratie op of neem gewoon plaats en bekijk zelf de prachtige ontwerpen van onze producten. Die trouwens niet alleen indruk maken met hun uiterlijk en kwaliteit, maar ook duurzaam zijn. We maken banken voor het leven en zorgen tegelijkertijd voor een schone toekomst. Maak er ook deel van uit. Hoe kun jij dat doen? Heel eenvoudig: koop de zitbanken van Livom in Hannover!

Hannover: Wil je een bank om verliefd op te worden? Ga dan naar Livom!

Het kan best moeilijk en zenuwslopend zijn om de perfecte bank voor je woonkamer te vinden. Je brengt er immers kostbare tijd door en je wilt er optimaal van genieten. Bovendien moet de bank niet alleen in de kamer passen en harmoniëren met je inrichting, hij moet natuurlijk ook flexibel en praktisch zijn. En wat zou een bank zijn zonder een comfortfactor en een stijl om bij weg te dromen? Inderdaad, geldverspilling!

Offer geen van de bovenstaande aspecten op, sluit geen compromissen en kies voor de veiligere kant. Bij Livom krijg je dat allemaal en nog veel meer - met modulaire banken. Nieuwsgierig? Neem dan een kijkje in onze online shop en ontdek vandaag nog je nieuwe lievelingsstuk! Experimenteer met onze configurator en stel met gemak een bank samen die aan al je wensen voldoet. Je hebt je keuze gemaakt en nu wil je de kleuren kiezen "in het echt kleuren? Dan staat onze bankenshowroom in Hannover voor je klaar, inclusief professioneel advies. Je kunt verschillende modellen live bekijken en uitproberen in onze showrooms.

Bankenshowroom Hannover - meer dan alleen een bank, want duurzaamheid is erg belangrijk voor ons!

Al onze producten in het assortiment worden met de hand gemaakt in Europa en milieuvriendelijk bij je afgeleverd. We produceren geen massaproducten en onderscheiden ons van conventionele meubelzaken. We willen ook geen deel uitmaken van de wegwerpmaatschappij en zetten ons in voor een duurzame toekomst. Omdat we veel geven om de toekomst van onze planeet en overmorgen. Bovendien planten we bij elke bestelling van een bank twee bomen, precies waar ze het hardst nodig zijn. Bovendien worden onze banken gemaakt van FSC-gecertificeerd en duurzaam hout. Onze stoffen en textiel zijn in geen enkel opzicht minderwaardig. Livom staat dus niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor duurzaamheid.

Bezoek onze bankenshowroom in Hannover en laat je ter plekke adviseren door onze vriendelijke medewerkers. Kies voor Livom als je meubels koopt en help ons onze huizen een beetje groener te maken. Elke dag, elke boom en elke aankoop telt!

Modulaire banken in Hannover - deze woonlandschappen hebben gewoon alles en overtuigen in elk opzicht. Nu is het aan jou, welke toekomst kies jij?

Showroom Hannover biedt je meer dan alleen banken - Livom komt als een compleet pakket!

Wie dacht dat we alleen zitbanken in ons assortiment hebben, heeft het helemaal mis. Want hoe zouden we het in ons hoofd kunnen halen om je gezellige zithoek of esthetische woonkamer niet in te richten met andere hoogwaardige en natuurlijk milieuvriendelijke meubels? Je bank heeft nog steeds de perfecte knusse deken? Of de bijpassende kleur sierkussenom alles prachtig af te ronden? Misschien nog een koffietafel voor de lekkere hapjes of de geurkaarsen? Dan ga je naar Livom! Dit en nog veel meer vind je hier. Bezoek vandaag nog onze online shop of kom bijvoorbeeld langs in onze bankenshowroom in Hannover. We kijken nu al uit naar je bezoek en kunnen haast niet wachten.