Toonzaal

Livom München

Je vindt de Livom showroom in München bij onze partner Showlofts. We hebben de bank Harvey, Donna, Katrina & Mike afgegeven. Je hoeft geen afspraak te maken - je kunt gewoon langskomen. 

Adres:
Showlofts Berlijn GmbH 
Bertha-Kipfmüller-Str. 21
81249 - München

Openingstijden:
Dinsdag tot zaterdag 10.00 - 18.00 uur

Een afspraak maken is niet nodig - je kunt gewoon langskomen.

Hoe vind je ons

We nodigen je graag uit om alles te ontdekken en te ervaren en kijken ernaar uit om je te verwelkomen, je een vers kopje koffie te serveren en je bovenal van prachtige meubels te voorzien. ontwerp van goed materialen naar inspireren. In je eigen tempo.

Meer Livom showrooms

We staan altijd voor je klaar, of je nu liever thuis winkelt of ons bezoekt in een showroom.

Livom


Ontdek nu onze bankenshowroom in München en beleef de Livom producten van dichtbij!

Geen zin meer om talloze meubelzaken af te struinen op zoek naar de juiste bank voor je woonkamer? Je hebt net een bank gevonden die het dichtst in de buurt komt van wat je wilt, maar een hoek is veel te breed voor je ruimte en de zoektocht begint opnieuw. Niet bij ons! Wij bieden je grote vrijheid en aanpasbare woonlandschappen. Wat je ook zoekt - je vindt het gegarandeerd bij Livom. Wil je eerst een voorproefje? Geen probleem, neem een kijkje bij onze bankenshowroom in München in München. Hier kun je niet alleen onze banken uitproberen en advies krijgen van onze vriendelijke medewerkers, maar ook de kwaliteit van onze producten van dichtbij bekijken en jezelf overtuigen van hun gezelligheid en innovatieve concept.

We kijken al uit naar uw bezoek en verwelkomen u graag in onze bankenshowroom in München.

Een bank kopen in München: Comfort op het hoogste niveau!

Of het nu de schoonfamilie is die een weekendje op bezoek komt of je nieuwe buren die je hebt uitgenodigd voor een etentje: Met een knusse bank van Livom trek je zeker bewonderende blikken naar je ruimte. Zodra de gasten erop plaatsnemen, is er geen weg meer terug. Want vragen en uitspraken als "het is helemaal comfortabel" of "Waar heb je zo'n geweldige bank gevonden?" zijn voorgeprogrammeerd.

Geloof je ons niet? Dan is onze bankenshowroom in München precies de juiste plek om het zelf te zien. Kom langs, voel de stof van de hoezen en de gezellige bekleding, bewonder de verschillende kleuren en stofpatronen. En misschien inspireren een of twee van de tentoongestelde voorwerpen je wel. Een bezoek aan München om een bank te kopen is zeker de moeite waard!

Een bank kopen in München - onze showroom biedt u vele mogelijkheden

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt, nietwaar? De volgende verhuizing staat voor de deur, er is een nieuwe aanwinst voor het gezin gepland of er is weer dringend behoefte aan verandering van omgeving. Elke keer een nieuwe bank kopen is super tijdrovend en kan op de lange termijn ook erg duur zijn. En alsof dat nog niet genoeg is, is het ook nog eens schadelijk voor ons milieu. Bij Livom bieden we je een geweldige oplossing voor dit alles, zonder dat je een compleet nieuwe bank hoeft te kopen. Onze woonlandschappen zijn flexibel, groeien met je mee en veranderen naargelang je behoeften. Je kunt de verschillende modellen bekijken en uitproberen in onze bankenshowroom in München.

Wil je gewoon de sfeer in de kamer veranderen en heb je gekozen voor een nieuwe kleurencombinatie om meer frisheid in de woonkamer te brengen? Dan is het maar goed dat je bank van Livom is. Bestel gewoon nieuwe hoezen in de shop en klaar is kees! Het is net zo makkelijk als je het formaat van je bank wilt veranderen. Onze woonlandschappen bestaan uit losse, modulaire onderdelen en kunnen op elk moment worden vergroot of verkleind. Dit betekent dat niemand jou en je creativiteit in de weg staat - zeker je Livom bank niet! Ben je op zoek naar een modulaire bank? Hier vind je vast en zeker de perfecte bank voor elke denkbare situatie - als slaapbank voor een logeerpartijtje of als hoekbank voor gezellige avondjes uit. En in de bankenshowroom in München kun je gewoon je nieuwe woonruimte uitkiezen.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je in detail weten hoe het allemaal werkt? Onze medewerkers helpen je graag in een van onze showlofts. München, Berlijn, Keulen en vele andere locaties zijn beschikbaar voor jou en je gezin. Met een kopje koffie kun je in je eigen tempo en naar eigen smaak rondkijken.

Sofa showroom München - duurzaamheid op een heel nieuw niveau

Meubelwinkels zijn natuurlijk een dozijn. Daarom zijn wij anders. Livom staat niet alleen voor modulaire meubels, maar ook voor duurzaamheid en tegen de wegwerpmentaliteit. Wij maken ontwerpen die tijdloos zijn - en niet twee jaar verouderd. Elke bank in de bankenshowroom in München en in de online shop is modulair ontworpen, zodat hij zich kan aanpassen aan jouw omstandigheden en jouw woonruimte. De hoge kwaliteit en het vakmanschap zorgen ervoor dat je bank er lang goed blijft uitzien. Natuurlijk kun je dit alles en nog veel meer persoonlijk uitproberen in de Sofa Showroom München. Maar we wilden het daar niet bij laten en zijn natuurlijk nog een stap verder gegaan.

Al onze banken worden met de hand gemaakt en geproduceerd in Europa. Niet alleen om de transportroute te verkorten en je bank zo snel mogelijk geleverd te krijgen, maar ook om de CO₂-uitstoot zo laag mogelijk te houden. Deze planeet is erg belangrijk voor ons bedrijf en we doen elke dag ons best om je een duurzaam alternatief te bieden voor veel andere soorten meubilair. Onze zitbanken zijn gemaakt van FSC-gecertificeerd hout en ook onze stoffen en textiel maken indruk met hun kwaliteit.

We planten ook twee bomen bij elke bank die je bestelt. En het mooiste is? De bomen worden geplant waar ze het hardst nodig zijn. Doe mee en draag je steentje bij aan een groener huis. Trouw aan het motto: Koop een bank in München = plant 2 bomen! Samen kunnen we het milieu beschermen en onze voetafdruk op deze wereld klein en schoon houden.

Banken showroom in München - ontdek ons assortiment en laat je betoveren door het grote aanbod!

Livom staat niet alleen voor modulaire banken, ook al zijn die ons handelsmerk. Je kunt nog veel meer vinden in onze online shop en nog meer duurzame en hoogwaardige meubels aan je woonkamer toevoegen - van knusse dekens tot vloerkleden en salontafels. Waar wacht je nog op? Ontwerp nu de woonkamer van je dromen en ontspan op je knusse bank. Ontdek je nieuwe bank in onze showroom in München - zo individueel als jij bent. We kijken uit naar uw bezoek aan de bankenshowroom in München en uw bestelling!