showroom

Livom Stuttgart

Op de 1e verdieping van het winkelcentrum Milaneo Stuttgart (Natura, tegenover Decathlon) hebben we de bank Donna, Paula, May en Alex tentoongesteld. We kijken uit naar je bezoek!

Ons adres:
Milaneo, 1e verdieping (tegenover Decathlon)
Toonzaal Livom
Milaanplein 7
70173 - Stuttgart

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag 13.00 - 20.00 uur 
Zaterdag 10.00 - 20.00

Vanaf 01 augustus 2023 is de showroom definitief gesloten.

Hoe vind je ons

We nodigen je graag uit om alles te komen ontdekken en ervaren en kijken ernaar uit om je te verwelkomen, je een vers kopje koffie te serveren en je bovenal te voorzien van prachtige design van goed materialen naar inspireren. In je eigen tempo.

Meer Livom showrooms

We staan altijd voor je klaar, of je nu liever thuis winkelt of ons bezoekt in een showroom.

Livom


Op zoek naar een nieuwe bank? Probeer hem uit en stel hem samen bij Livom in Stuttgart!

Banken zijn het middelpunt van elke woonkamer en verhogen de sfeer. Daarom is het des te belangrijker dat je de juiste bank voor jouw ruimte vindt. Livom is je specialist als het gaat om maatwerk. bankstellen in Stuttgart in Stuttgart.

Ben je het zat dat de grootte en vorm van je bank gewoon niet in je ruimte past en niet harmonieert met de andere meubels? Koop dan nu een bank in Stuttgart bij Livom die zich aan je behoeften aanpast!

Aanraken en beleven: Je bankenshowroom in Stuttgart wacht op je

Er zijn dingen die pas fascinerend zijn als je ze aanraakt! Wilt u uw nieuwe bank in Stuttgart persoonlijk leren kennen en de kwaliteit met eigen ogen zien? Dan is de Stuttgart Livom showroom de juiste plek voor jou. We nodigen je uit voor een reis door de wereld van banken in het centrum van Stuttgart!

Voel de stof, ga zitten om hem uit te proberen en geniet van de indrukwekkende ambiance van een verfijnde showroom. Wilt u een nieuwe bank en woont u in Stuttgart? Dan nodigen wij u van harte uit om onze grote en gezellige selectie te bekijken. Een bank is meer dan zomaar een meubelstuk. Het is de plek waar je veel tijd doorbrengt, ontspant en tot jezelf komt. Sluit je een compromis op het gebied van kwaliteit? Niet met Livomwant wij houden van banken en bieden je de juiste oplossing voor elke behoefte.

Vind zitbanken in Stuttgart - wij leven en houden van duurzaamheid

Waarom Livom, als er Banken in Stuttgart als zand aan zee? Bij Livom presenteren we je alleen een bank als we er zelf op zouden zitten. Ons motto is: kwaliteit voor kwantiteit - voor jou, voor de natuur, voor meer duurzaamheid!

Ben je niet zomaar op zoek naar een bank in Stuttgart, maar hecht je waarde aan zorgvuldige productie? Vind je natuur en duurzaamheid belangrijk? Dan hebben wij bij Livom de perfecte opties om je huis in Stuttgart aantrekkelijk te maken met prachtige zitbanken.

Wist je dat? Bij ons koop je niet zomaar een bank in Stuttgart! In plaats daarvan helpt u met uw aankoop twee nieuwe bomen te planten. Voor het behoud van onze bossen en om ervoor te zorgen dat onze kinderen ook een groene en lonende toekomst hebben.

Uw bank is zo individueel als u bent

Er zijn duizenden sofa's in de wereld, maar hoeveel daarvan passen echt bij jou? Wij willen dat je jouw droombank in Stuttgart vindt, op maat gemaakt en perfect - net als jij! Bij Livom vind je een grote selectie duurzame modulaire banken die zich aan jouw behoeften aanpassen.

Onze bankwinkel in Stuttgart biedt geen "standaard" producten aan, maar focust op persoonlijkheid en karakter - zelfs als het op banken aankomt! Zo kunt u de beschikbare ruimte in uw huis optimaal benutten. En als je ooit verhuist? Geen probleem! U kunt Stuttgart verlaten met uw bank en deze een passende plaats geven in uw nieuwe huis.

Gebruik de individuele bankconfigurator van Livom om een bank te vinden die aan al je wensen voldoet. Dacht je altijd dat je compromissen moest sluiten voor de bank? Wij bij Livom zullen je het tegendeel bewijzen! Niet jij moet je aanpassen aan je bank, maar andersom.

De perfecte bank kopen - in Stuttgart ben je aan het juiste adres

Een bank is een investering voor vele jaren. Het is dus geen wonder dat je zorgvuldig plant om de juiste bank in Stuttgart te vinden. Laat ons je helpen, want bij Livom houden we net zoveel van banken als jij!

Wij zijn ervan overtuigd dat de perfecte bank je levensgevoel verandert. Als we erin slagen om Stuttgart en zijn leefruimtes te verrijken met onze sofa's, dan zijn we gelukkig! Kom naar onze gezellige bankenshowroom in Stuttgart en neem plaats voor een kopje koffie. Laat uw handen over uw potentiële nieuwe bank glijden, voel de verschillende stoffen en overtuig uzelf van de kwaliteit met al uw zintuigen!

Kom naar onze bankenshop - Stuttgart op zijn best

Woont u in Stuttgart en wilt u uw levensstijl uitbreiden? Dat kan met de juiste bank voor uw behoeften. U kunt uw modulaire bank in een handomdraai samenstellen voor gezellige uurtjes thuis, en niet alleen in onze online shop. U kunt uw droombank ook ontdekken in onze showroom.

Ben je op zoek naar een bank in Stuttgart maar heb je geen tijd om onze showroom te bezoeken? Kom dan gewoon virtueel langs! We bieden videoconsultaties rechtstreeks vanuit de showroom en leiden je rond. Bij Livom wordt je bank vanaf het begin op maat gemaakt, want jij staat centraal.

Livom heeft niet alleen banken - wij zijn je alleskunner voor de perfecte bankhoek in Stuttgart

Een bank zonder bijpassende tafel is voor jou als friet zonder ketchup? Bij Livom weten we hoe belangrijk een elegante woonstijl is voor de inwoners van Stuttgart. Daarom hebben we niet alleen je nieuwe bank voor je in Stuttgart, maar bieden we je ook een scala aan andere producten:

  • Salontafels van de hoogste kwaliteit, inclusief duurzame materialen
  • Vervangende hoezen voor uw bank - omdat we leven en houden van duurzaamheid
  • Knusse dekens en decoratieve kussens voor pure ontspanning
  • Stoffenals u uw nieuwe bank wilt laten zien aan uw vrienden in Stuttgart
  • Tapijtenvoor een uniek blotevoetengevoel voor uw bank

Vind nu een nieuwe bank in Stuttgart bij Livom

Livom is hip, cool, trendy en duurzaam tegelijk! Wij vervullen echte woondromen en doen dat met een goed gevoel. Als klant sta jij bij ons duidelijk centraal. Dat merk je zodra je onze showroom in Stuttgart binnenstapt.

Laat Livom je meenemen in de wereld van esthetische en duurzame woondecoratie. We weten hoe speciaal jij bent! En daarom krijg je van ons een bank - een die jou en je individualiteit vertegenwoordigt. We kijken ernaar uit je te ontmoeten en je bankdroom te vervullen!