Slag met korting op Black Friday? Niet met Livom

Livom steunt liever sociale projecten

In plaats van een kortingsstrijd doneren we bij Livom 50 euro aan sociale projecten voor elke verkochte bank. Trouw aan het Livom motto: Want we zijn allemaal te gast.

Zwarte week inzamelingsactie

Strijd met korting op Black Friday zonder ons.
8000 Spendenziel
46% des Ziels erreicht
2.456 bis zum Spendenziel
Projecten die we steunen:
GAiN Bouw van putten Details

Livom verzamelt €50 per verkochte bank en doneert dit aan GAiN voor de bouw van een waterput ter waarde van €8.000.

Plan Internationaal Details

Als Livom meer dan €8.000 inzamelt, wordt de rest gedoneerd aan het meisjesfonds van Plan om de rechten van meisjes en gelijke kansen te bevorderen.

Wereldwijd hulpnetwerk
Bouw van waterputten in Afrika met GAiN - Schoon water betekent leven 

Elke minuut sterven er wereldwijd vier kinderen als gevolg van vervuild drinkwater. In Afrika hebben meer dan 800 miljoen mensen geen toegang tot schoon water. Kinderen gaan niet naar school omdat ze elke dag vele kilometers moeten lopen met zware waterflessen.

Een waterput verandert alles. Maar meestal is er een diepe boormachine nodig om het schone drinkwater te winnen. GAiN levert de benodigde technologie en personeel om te helpen bij het slaan van waterputten in Afrika.

Elke put levert drinkwater voor ongeveer 1.000 mensen.GAiN boort putten in Ethiopië, Benin, Tanzania, Togo en Soedan. Meer informatie over het project en hoe een put wordt geslagen vind je hier

PLAN Internationaal
PLAN International's Girls' Fund - Voor de bescherming, empowerment en promotie van meisjes 

Geweld, uitbuiting, marginalisatie, geen toegang tot gezondheidszorg, onderwijs en dus geen kans op een baan - een meisje zijn is in veel landen een straf.

Met brute gevolgen. 132 miljoen meisjes wereldwijd gaan niet naar school. 200 miljoen meisjes en vrouwen worden besneden. Twee derde van alle analfabeten is vrouw. Een meisje zijn zou geen straf moeten zijn.

Steun het Girls' Fund van PLAN International en de strijd voor meer rechtvaardigheid. Meer informatie over de projecten vind je hier.